RoCCo Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #63 Ce: Benim köşem.... amanın ne güssel bu pastalar olsada yesek nisancım.
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #64 Ce: Benim köşem.... pastaları nisan getirmiş çaylarda benden olsun dedim 🙂 Son düzenleme: 5 Mayıs 2008
RoCCo Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #65 Ce: Benim köşem.... ohh,oh çaylarda gelmiş canım layykin orda üç fincan olması lassım gerkmessmi??pasikam güsselim:eco::eco::eco::eco:
Ce: Benim köşem.... ohh,oh çaylarda gelmiş canım layykin orda üç fincan olması lassım gerkmessmi??pasikam güsselim:eco::eco::eco::eco:
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2008 #68 Ce: Benim köşem.... olur mu hiç ablacımm öyle şey!!olsun ben sana gelirim burda buluşuruz🙂öpüoommm seniii
Ce: Benim köşem.... olur mu hiç ablacımm öyle şey!!olsun ben sana gelirim burda buluşuruz🙂öpüoommm seniii
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2008 #69 Ce: Benim köşem.... ABLAMM SANA ÇİLEK GETİRDİM BİLİYORUM SEN ÇİLEĞİ ÇOK SEVERSİN..AFİYETLE YE..
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2008 #70 Ce: Benim köşem.... VEE ARKADAŞLARR MEYVE GETİRDİMM YAZ GELDİ KIZLARR ZAYIF OLMAMIZ LAZIMM..AFİYET OLSUNNN..
Ce: Benim köşem.... VEE ARKADAŞLARR MEYVE GETİRDİMM YAZ GELDİ KIZLARR ZAYIF OLMAMIZ LAZIMM..AFİYET OLSUNNN..