RoCCo Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #42 Ce: Benim köşem.... saolun canlarım hepiniz bidaki gelişine dolu gel canım kızıl ötesi yojk ölee kuru hayırlı olsun bak hayrinisa perilerini d getirmiş gelirkene saol canım
Ce: Benim köşem.... saolun canlarım hepiniz bidaki gelişine dolu gel canım kızıl ötesi yojk ölee kuru hayırlı olsun bak hayrinisa perilerini d getirmiş gelirkene saol canım
S Saucy Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #43 Ce: Benim köşem.... Köşeniz hayırLı olsun. Ara sıra uğrarız artık
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 2 Mayıs 2008 #46 Ce: Benim köşem.... Şekerimm sana baklava getirdim.. bak bu sefer eli boş gelmedim ee hani çaylar hazırlamadın mı dahaaa Son düzenleme: 21 Haziran 2008
Ce: Benim köşem.... Şekerimm sana baklava getirdim.. bak bu sefer eli boş gelmedim ee hani çaylar hazırlamadın mı dahaaa
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2008 #48 Ce: Benim köşem.... nisan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Günaydın şekerim sabah çayımız hazır sen nerelerdesin.... hadi soğumadan gel bekliorum
Ce: Benim köşem.... nisan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Günaydın şekerim sabah çayımız hazır sen nerelerdesin.... hadi soğumadan gel bekliorum
RoCCo Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2008 #50 Ce: Benim köşem.... ay canım valla canım istedi saol angelim gerçi sen yapmamışındır bunu kesin annene yaptırdın biliom bn
Ce: Benim köşem.... ay canım valla canım istedi saol angelim gerçi sen yapmamışındır bunu kesin annene yaptırdın biliom bn