eLit's Yeni Üye Üye 21 Şubat 2011 #1 Bi Espride Sen Patlat :D Aklıma bişey geldi bakalım begenecek misiniz 🙂 En soguk espriler bu mekanda patlar 😀 hadi bakalım melekler bi espride siz patlatın ben baslıyorum.. En güçlü ilimiz hangisidir..? -Giresun.. * * * * * * çünküüüü * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Arkasında ordu var
Aklıma bişey geldi bakalım begenecek misiniz 🙂 En soguk espriler bu mekanda patlar 😀 hadi bakalım melekler bi espride siz patlatın ben baslıyorum.. En güçlü ilimiz hangisidir..? -Giresun.. * * * * * * çünküüüü * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Arkasında ordu var
ASİMELEK Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #2 he he heeeee ben beğendimm ozamann bu espride bendennnn. trabzonda satılan su şişelerinin altında ne yazar: * * * * * * * * * * cvp: burda açılmaz
he he heeeee ben beğendimm ozamann bu espride bendennnn. trabzonda satılan su şişelerinin altında ne yazar: * * * * * * * * * * cvp: burda açılmaz
RefRa Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #3 tavuklar en çok hangi şehri sever * * * * * * * * * * Mısır'ı tabikide
ASİMELEK Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #4 elma neden diskoya giderrrrrrrrrr kurtlarını dökmek için tabikide
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Şubat 2011 #5 hangi havada yağmur yağmaz . . . . . . . . . . . tabii ki ankara oyun havalarında
eLit's Yeni Üye Üye 22 Şubat 2011 #8 güldürsen yeterdi canım öldürmeye ne gerek var Viyana kuşatması neden bitmiş? * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ********** *********** etrafta atacak kuş kalmamışta ondan
güldürsen yeterdi canım öldürmeye ne gerek var Viyana kuşatması neden bitmiş? * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ********** *********** etrafta atacak kuş kalmamışta ondan
ASİMELEK Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #10 Bir adam elinde birsey ile bir odaya girmis bu elindeki sey herseye degiyormus, bu neymis? Cevap: Magnum'sa eger herseye deger
Bir adam elinde birsey ile bir odaya girmis bu elindeki sey herseye degiyormus, bu neymis? Cevap: Magnum'sa eger herseye deger