M Misafir Forum Okuru 3 Mart 2011 #11 Adamın biri donmuş, karısı da sütyen Sizin ki gibi şahane olmadı ama benden bu çıkar, Rüyam kaçar
M Misafir Forum Okuru 3 Mart 2011 #13 PaSikA' Alıntı: Kızlar iğrençsiniz Genişletmek için tıkla ... Şahsım adına bu güzel iltifatinden ötürü onur duyarak tşk ederim ortim Rüyamın biri iğrençmiş, ortağıda (Pasika) mimlenmiş (Özgün bir espiri oldu)
PaSikA' Alıntı: Kızlar iğrençsiniz Genişletmek için tıkla ... Şahsım adına bu güzel iltifatinden ötürü onur duyarak tşk ederim ortim Rüyamın biri iğrençmiş, ortağıda (Pasika) mimlenmiş (Özgün bir espiri oldu)
PaSikA Yeni Üye Üye 3 Mart 2011 #14 ortim bittim özgün espirine *Çok iyi göbek atan kazana ne denir? *İyi oynayan kazansın
eLit's Yeni Üye Üye 3 Mart 2011 #15 Avcı, bir kurşunla geyiği hem ayağından hem de kulağından nasıl vurabilir ? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Geyik ayağıyla kulağını kaşırken ateş ederse.
Avcı, bir kurşunla geyiği hem ayağından hem de kulağından nasıl vurabilir ? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Geyik ayağıyla kulağını kaşırken ateş ederse.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #16 Elektrik sandalyesine oturan idam mahkumu ne demiş? Çok korkuyorum elimi tutarmısın
B beklenenbebis Forum Okuru 3 Mart 2011 #17 alemsiniz valla süper espri ybunlar yahu😀 Balon patlaatayım derken oldum ben patlıcan 😀 ne demek bilmiom atttım işte
alemsiniz valla süper espri ybunlar yahu😀 Balon patlaatayım derken oldum ben patlıcan 😀 ne demek bilmiom atttım işte
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #19 Adamın birinin başına radyo düşmüş ama adamın başına hiçbirşey olmamış neden? Çünkü radyoda hafif müzik çalıyormuş ne iğrenç yaaa
Adamın birinin başına radyo düşmüş ama adamın başına hiçbirşey olmamış neden? Çünkü radyoda hafif müzik çalıyormuş ne iğrenç yaaa