Pasika tarif için tsk. kolaymis yalniz tuz ve biber ...ilk firsata yapacam..
benim yaptigim tarif de italyan üsülü bunuda deneyin, biraz vakit aliyor ama deger..kirmizi biber yesil biber ne kadar aci tatli biber çesiti varsa kulanabilirsiniz,zeytinyag ve tuz lazim ...ben salcalik biber ve ince aci kirmizi ve yesil biber aliyorum en kücüklerinden (çok açi) keserken eldiven giymek gerek o kadar açi yikayip hepsini (eldiven giyerek) ince dograrim icini temizler sonra biraz tuzla karistirip bir kenara birakir üzerini kapatarak,serin olsun..busdolabi da olabilir...1-2 gün sonra catala karistirp ayridan blenderden dograrim iyice sonra yikayip hazirladigim küçük kavanozlara kasikla doldurup en son kavanozlara zeytinyagi doldururum biberleri örteçek kadar kapaklari iyiçe kapadikdan sonra bir kaç gün bekletirim sonra istediginiz gibi kulanilir mantiya, kizartmalara, mezelere ,et yemeklerinle vs..deneyen birdaha yemek istedi..