SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Ocak 2008 #91 Ce: Bilge'nin Mekanı günaydın bilgecim hayırlı cumalar olsun
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Ocak 2008 #93 Ce: Bilge'nin Mekanı Mutlu bir gün diliyorum herkese, bütün Melekler Mekanı sakinlerine...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Ocak 2008 #95 Ce: Bilge'nin Mekanı Ablacigim nasilsin???? Kösene bayadir ugrayamadim, ama simdi geldim bosda gelmedim, bu güller sana canimmmm...
Ce: Bilge'nin Mekanı Ablacigim nasilsin???? Kösene bayadir ugrayamadim, ama simdi geldim bosda gelmedim, bu güller sana canimmmm...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #96 Ce: Bilge'nin Mekanı Teşekkür ederim Köri, her zaman beklerim canım. Güzel çiçeklerin için de sağol birtanem. Ellerine sağlık 🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı Teşekkür ederim Köri, her zaman beklerim canım. Güzel çiçeklerin için de sağol birtanem. Ellerine sağlık 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #98 Ce: Bilge'nin Mekanı Teşekkür ederim canım benim, senin de günün çok güzel geçsin inşallah...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Ocak 2008 #100 Ce: Bilge'nin Mekanı Ablacigim tüm yardimlarin icin tsk ederim, cok iyi birisin... Benim Ablam yok, ama burdaki ablalarim bana yeterde arttar bile, hepiniz birtanesiniz, cok öpüyorum ablam benimmmmm....
Ce: Bilge'nin Mekanı Ablacigim tüm yardimlarin icin tsk ederim, cok iyi birisin... Benim Ablam yok, ama burdaki ablalarim bana yeterde arttar bile, hepiniz birtanesiniz, cok öpüyorum ablam benimmmmm....