Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #101 Ce: Bilge'nin Mekanı Teşekkür ederim Ms_enemy canım, ellerine sağlık.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #102 Ce: Bilge'nin Mekanı Köri tatlım biz de seni çok seviyoruz, ablan yok deme bak burda seni seven ne kadar çok insan var 🙂 Ben hep yanındayım merak etme...
Ce: Bilge'nin Mekanı Köri tatlım biz de seni çok seviyoruz, ablan yok deme bak burda seni seven ne kadar çok insan var 🙂 Ben hep yanındayım merak etme...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #103 Ce: Bilge'nin Mekanı Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler sizinle olsun Melekler 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ocak 2008 #104 Ce: Bilge'nin Mekanı bilgecim sana bir kırmızı gülle bir bebek getirdim canım :hug:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #105 Ce: Bilge'nin Mekanı Teşekkür ederim Çitosum, çok tatlıymış bebek, gül için de çok sağol canım 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #108 Ce: Bilge'nin Mekanı Güzel günler diliyorum ablacigim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #110 Ce: Bilge'nin Mekanı Canim ablam kösendeki resimler cok güzel buda benden olsun....