*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Şubat 2008 #1 Bir Kadının 50 Farklı Hali Bir Kadının 50 Farklı Hali
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #2 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali Çok iyi ya Bazı tiplere de koptum gerçekten. Ellerine sağlık canım.
zelal0903 Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #3 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali superdi canim ya ellerine saglik:dp47::dp47::dp47:
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 7 Şubat 2008 #4 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali hehhehehehe cok gusellerr bayldımmm hehhehe hay abla alah senı de guldursun amı valla ya cok hosuma gıttı gercekten hheheheheh
Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali hehhehehehe cok gusellerr bayldımmm hehhehe hay abla alah senı de guldursun amı valla ya cok hosuma gıttı gercekten hheheheheh
HİDOŞ Aktif Üye Üye 7 Şubat 2008 #5 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali ya bişey soracam ama gülmeyin bunların hepsi aynı kadın deyildi demi ? yoksa aynı kadınmı ?yok ya olabilirmiki
Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali ya bişey soracam ama gülmeyin bunların hepsi aynı kadın deyildi demi ? yoksa aynı kadınmı ?yok ya olabilirmiki
M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2008 #6 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali bu demek oluyor ki şuna bir dada kaat getirmeliyiz ki makyaj ve giyim insanı nasılda değiştirebiliyor🙂 ve artı çirkin kadın yoktur bakımsız ve tarzını bulamamış kadın vardır emeğine sağlık çitom 🙂
Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali bu demek oluyor ki şuna bir dada kaat getirmeliyiz ki makyaj ve giyim insanı nasılda değiştirebiliyor🙂 ve artı çirkin kadın yoktur bakımsız ve tarzını bulamamış kadın vardır emeğine sağlık çitom 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Şubat 2008 #7 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali ayy çok hoştu bazılarına baya güldüm ya..emeğine sağlık..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Şubat 2008 #8 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali la bunlar ne la çitohidonun dediği gibi bunların hepsi aynı kişimi la
zuzus:) Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #9 Ce: Bir Kadının 50 Farklı Hali süperdi ya emeğine sağlık cnm en güzelde bu olmuş bence