Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #1 Bir Soruya 3 Cevap Üstteki bir soru soracak... En sevdiğin yiyecek? Alttaki 3 cevap verecek: 1. Mantı 2. Mantar sote 3. Pizza gibi... Sonra alttakine bir soru soracak "en sinir olduğun 3 kişi"... ve böyle devam edecek. Başlıyorum: En sevdiğin 3 film?
Üstteki bir soru soracak... En sevdiğin yiyecek? Alttaki 3 cevap verecek: 1. Mantı 2. Mantar sote 3. Pizza gibi... Sonra alttakine bir soru soracak "en sinir olduğun 3 kişi"... ve böyle devam edecek. Başlıyorum: En sevdiğin 3 film?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #2 Ce: Bir Soruya 3 Cevap Kendi kendime cevap veriyorum efendim 🙂 1 With Honors 2 V for Vendetta 3 Pirates of the Caribbeans Alttakine sorayım: Çantanda mutlaka taşıdığın üç şey?
Ce: Bir Soruya 3 Cevap Kendi kendime cevap veriyorum efendim 🙂 1 With Honors 2 V for Vendetta 3 Pirates of the Caribbeans Alttakine sorayım: Çantanda mutlaka taşıdığın üç şey?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #3 Ce: Bir Soruya 3 Cevap En sevdiginiz Renkler???
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #4 Ce: Bir Soruya 3 Cevap Bende hemen cevap verim pembe kirmizi sari En sevdigin sehirler???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #5 Ce: Bir Soruya 3 Cevap En sevdiğim şehirler: 1 İzmir 2 Eskişehir 3 Ankara Ben de sorumu tekrarlayayım bari 🙂 Çantanda mutlaka taşıdığın üç şey?
Ce: Bir Soruya 3 Cevap En sevdiğim şehirler: 1 İzmir 2 Eskişehir 3 Ankara Ben de sorumu tekrarlayayım bari 🙂 Çantanda mutlaka taşıdığın üç şey?
M Misafir Forum Okuru 7 Aralık 2007 #6 Ce: Bir Soruya 3 Cevap aynam gözkalemim ıslak mendil M.M de en sevdiğin melekler?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #7 Ce: Bir Soruya 3 Cevap Cep telefonum parfümüm ve param Hayatta vazgecemediginiz üc kisi???
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #8 Ce: Bir Soruya 3 Cevap ooo karisiklik oldu neyse ben bide rüyama cevap verim 🙂 herkesi herkesi herkesi Hayatta vazgecemediginiz üc kisi???
Ce: Bir Soruya 3 Cevap ooo karisiklik oldu neyse ben bide rüyama cevap verim 🙂 herkesi herkesi herkesi Hayatta vazgecemediginiz üc kisi???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #9 Ce: Bir Soruya 3 Cevap 1 Eşim 2 Anne-Babam 3 Kardeşlerim (birden fazla oldu idare edin gari) Hayatta sinir olduğunuz üç kişi
Ce: Bir Soruya 3 Cevap 1 Eşim 2 Anne-Babam 3 Kardeşlerim (birden fazla oldu idare edin gari) Hayatta sinir olduğunuz üç kişi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #10 Ce: Bir Soruya 3 Cevap Sinifimdaki kiz cok gicik oluyorum düsmanim varsa düsmanlarim eski patronum ne zaman sansli sayariz kendimizi neyimiz oldugunda???
Ce: Bir Soruya 3 Cevap Sinifimdaki kiz cok gicik oluyorum düsmanim varsa düsmanlarim eski patronum ne zaman sansli sayariz kendimizi neyimiz oldugunda???