KızılÖtesi Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2008 #1 bira mı? Rakı mı? Evet arkadaşlar hangisini içmeyi tercih edersiniz?
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2008 #2 Cevap: bira mı? Rakı mı? Önce ben cevap vereyim elbetteki rakı..
ülküelif.. Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #4 Cevap: bira mı? Rakı mı? HİÇ KULLANMADIM KULLANMAM ALKOLE KARŞIYIM AMA RAKI DAHA HARBİ GELİYO...
crying Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #5 Cevap: bira mı? Rakı mı? tabiiki bira rakıyıda severim ama içemiyorumki😛eep:
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Temmuz 2008 #6 Cevap: bira mı? Rakı mı? Hmm ikiside degil, bence ikisinin tadida coook kötü, ben sampanya aliym😀
M Misafir Forum Okuru 6 Temmuz 2008 #7 Cevap: bira mı? Rakı mı? hangisi varsa alim lütfenn bira hamallıkdır lavabo olayı muhabetin tadı bölünüyor ikisi arasında tercih dersek eğer rakı ama birada olur bee siz hangisi varsa getirin :minik:
Cevap: bira mı? Rakı mı? hangisi varsa alim lütfenn bira hamallıkdır lavabo olayı muhabetin tadı bölünüyor ikisi arasında tercih dersek eğer rakı ama birada olur bee siz hangisi varsa getirin :minik:
ecege Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #8 Cevap: bira mı? Rakı mı? ben bi kadeh kırmızı şarap alabilirim başkada bişi içmem
göknur Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #10 Cevap: bira mı? Rakı mı? bira ,kirmizi sarap ,sektede hayir demem