F feyzanur çolkaoğlu Forum Okuru 22 Ağustos 2013 #31 Moss' Alıntı: Cevap: Boy uzatma kürü Ben de aldığım kürü tekrar burada paylaşıyorum o zamannnnnn 🙂🙂 Malzemeler: • 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu) • 1 çay kaşığı toz karabiber • Sızma zeytinyağı Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin. Elde ettiğiniz yağ ile çocuğunuzun eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın. Genişletmek için tıkla ... ne kadar kullanılıyor peki ve yaş sınırı
Moss' Alıntı: Cevap: Boy uzatma kürü Ben de aldığım kürü tekrar burada paylaşıyorum o zamannnnnn 🙂🙂 Malzemeler: • 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu) • 1 çay kaşığı toz karabiber • Sızma zeytinyağı Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin. Elde ettiğiniz yağ ile çocuğunuzun eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın. Genişletmek için tıkla ... ne kadar kullanılıyor peki ve yaş sınırı
M misafirrr Forum Okuru 5 Aralık 2013 #32 Misafir Melek' Alıntı: melek bende tam olark bilmiyorum arkadaşlar yeni aldım çemen otunu denyecm inş bir faydası olur. benimde yaşım 18 boyum 1.57 acaba bizde geçtimi yoksa daha zamanımız varmı🙂 bilmeiyorum ama inş inş inş uzarız. Genişletmek için tıkla ...
Misafir Melek' Alıntı: melek bende tam olark bilmiyorum arkadaşlar yeni aldım çemen otunu denyecm inş bir faydası olur. benimde yaşım 18 boyum 1.57 acaba bizde geçtimi yoksa daha zamanımız varmı🙂 bilmeiyorum ama inş inş inş uzarız. Genişletmek için tıkla ...
M misafirrr Forum Okuru 5 Aralık 2013 #33 Misafir Melek' Alıntı: melek bende tam olark bilmiyorum arkadaşlar yeni aldım çemen otunu denyecm inş bir faydası olur. benimde yaşım 18 boyum 1.57 acaba bizde geçtimi yoksa daha zamanımız varmı🙂 bilmeiyorum ama inş inş inş uzarız. Genişletmek için tıkla ... benimde boyum 1.58 yaşım 17 ama ben çemen otunu bulamadım çemen tozuda aynı etkiyi gösterir mi acaba ? ? ?
Misafir Melek' Alıntı: melek bende tam olark bilmiyorum arkadaşlar yeni aldım çemen otunu denyecm inş bir faydası olur. benimde yaşım 18 boyum 1.57 acaba bizde geçtimi yoksa daha zamanımız varmı🙂 bilmeiyorum ama inş inş inş uzarız. Genişletmek için tıkla ... benimde boyum 1.58 yaşım 17 ama ben çemen otunu bulamadım çemen tozuda aynı etkiyi gösterir mi acaba ? ? ?