boyum kısa yorum yapın lütfen:(

ya bencde bayan dediğin minnoş olck çok uzun boylu olmak ii deil boyunda gayet ii canım bence bunu dert etmene gerek yok

yaaa daha 17 yaşındasın🙂 durdaaa 🙂 bi 20 ol ozamanda dicen bu ne boydur atıyorum upuzun olcan.boyun normal şuan

cnm bnde 17 yaşındayım boyum 1.65 delircem uzamıyor ya kısa boylu olmaktn nefret ediyorum o kadar kısa ki boyum.off off bazen uzaymıcam diye çook korkuyorummm🙁((

doğru düşünüyosun canm haklısın keşke hepimiz öyle düşünebilsek. siz yine iyisiniz ben 17 yaşımdayken 1.55 falandım. babam 1.70 annem 1.57 boylarında. şimdi 22 yaşındayım 1.61 im 😕 keşke o zamanlar daha hareketli spor yapan biri olsaydım süt falan içseydim 1.65 e çıkardım belki 🙁
siz rahat 5-10 cm uzarsınız daha 21 yaşınıza kadar, dert etmeyin. arkadaşların da yazdıkları gibi spor yapmak hareketli olmak bir de günde bi bardak bile olsa süt içmek lazım 😉 sütü yabana atmayın 🙂 bu arada konu farklı yere çekilcek ama günde bir bardak sütün doğal bir yağ yakıcı olduğunu zayıflamaya yardımcı olduğunu gazetede okudum bilginize 🙂

bence gayet iysin hem daha vaktin var ben 17 yaşımda minnacıktım ergenliğede 16 yaşında geç girdim ondan sonrada uzumaya başladım anne ve babamın boy oranlarına göre benim ki normal ama sen daha uzarsın merak etme😉 şimdide fazla uzun sayılmam ama 1.65 bana yetiyo yani hele bide topuklu giydim mi çok güzel oluyo😀

ben 13 yaşıma yeni girdim adet oldum boyum 158 kilom 52 annem 165 babam 168 abim 180 sizce boyum ne kadar uzar

ya merhaba ben daha 12 yaşındayım ama boyum yaşıtlarıma göre çok kısa:1.32 boyundayım... sınıfın en kısa kişisi benim bsketbola gidiyorum ve hergün iki bardak süt içiyorum ama olmuyor!!!!! anne ve babamın boyları normal ama bilemiyorum..