Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #1 Bu Hayattan Aldığınız En Büyük Ders Bu hayattan aldığınız en büyük ders nedir melekler?
ms_enemy Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #2 Ce: Bu Hayattan Aldığınız En Büyük Ders pişmanlığın asla fayda vermeyeceği....
ilkimsu Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2011 #3 en yakınımın en uzağım olduğunu dost sanıp düşmanım olduğunu birkaç kere anladım anlamam icin gözümün icine baka baka ben düsmanınım diye bildi yani ... allah beni korusun 🙂
en yakınımın en uzağım olduğunu dost sanıp düşmanım olduğunu birkaç kere anladım anlamam icin gözümün icine baka baka ben düsmanınım diye bildi yani ... allah beni korusun 🙂
PİNKİ Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2011 #4 sakin düsmanim diye ona agzina geleni sayma gün gelir dostun olur sakin dostum diye her sirini verme gün gelir düsmanin olur bunu ögrendim ve bekara es bosamasi kolaymis bunu ögrendim
sakin düsmanim diye ona agzina geleni sayma gün gelir dostun olur sakin dostum diye her sirini verme gün gelir düsmanin olur bunu ögrendim ve bekara es bosamasi kolaymis bunu ögrendim
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #5 herşeyi herkese anlatmamak gerektiğini en iyi dostunun sadece ailem oldugunu anladım