suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Ekim 2007 #1 Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ??? KAYNANA! 😀
banu23 Yeni Üye Üye 16 Ekim 2007 #2 Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? öncelikle eşimi sonrada çektirdiklerini
M Misafir Forum Okuru 16 Ekim 2007 #3 Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? evliliği hatırlatıyor ve çektirteceğim o zavallı kadını hatırlatıyor daha kaynanam yok benim bir kocam bile yokki
Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? evliliği hatırlatıyor ve çektirteceğim o zavallı kadını hatırlatıyor daha kaynanam yok benim bir kocam bile yokki
suskun_gız Yeni Üye Üye 17 Ekim 2007 #4 Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? melekler neyı anımsattıgını soyledıkten sonra sızde altdakına sorcaksınız bu kelıme sana neyı hatırlatıyo dıye😀 iste kelıme KOCA 😀
Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? melekler neyı anımsattıgını soyledıkten sonra sızde altdakına sorcaksınız bu kelıme sana neyı hatırlatıyo dıye😀 iste kelıme KOCA 😀
M Misafir Forum Okuru 18 Ekim 2007 #5 Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? aşkımı Meleklermekani sana neyi hatırlatıyor alttaki sana diyrum hu hu huhuuu
Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? aşkımı Meleklermekani sana neyi hatırlatıyor alttaki sana diyrum hu hu huhuuu
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ekim 2007 #6 Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? benim hayatımda açılan yepyeni bir sayfa özgürlük kendini ifade paylaşım dostluk....bu böyle sürüp gider benim için MM çok özel🙂 alttaki peki sana aşk neyi hatırlatıyor
Ce: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? benim hayatımda açılan yepyeni bir sayfa özgürlük kendini ifade paylaşım dostluk....bu böyle sürüp gider benim için MM çok özel🙂 alttaki peki sana aşk neyi hatırlatıyor
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #7 Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? aşk bana sevgiyi..fedakarlığı..kavgayıı..imkansızı ve çaresiiz beklemeyii hatırlatıyor.. alttakii sana dostluk neyi anlatıyor..
Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? aşk bana sevgiyi..fedakarlığı..kavgayıı..imkansızı ve çaresiiz beklemeyii hatırlatıyor.. alttakii sana dostluk neyi anlatıyor..
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #8 Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? dostluk karşılısız çıkarsız sadık kalmayı hatırlatıryor.. bu hayat dostsuz yaşanmaz olmalı mutlaka.. allattaki ölüm sana ne yi hatırlatıyor...
Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? dostluk karşılısız çıkarsız sadık kalmayı hatırlatıryor.. bu hayat dostsuz yaşanmaz olmalı mutlaka.. allattaki ölüm sana ne yi hatırlatıyor...
pofuduq_she Yeni Üye Üye 8 Ocak 2009 #9 Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? öLüm sevgisİzLİĞi çaresİzLİĞi imkaNsızLığı anımSatıor geneLde inSanLAr bu haLLErdE öLümü DÜşüNÜrLEr 🙁 aLLtaki meLEk Sna uyKuSuz geCELEr sna nei anıMsaTıo
Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? öLüm sevgisİzLİĞi çaresİzLİĞi imkaNsızLığı anımSatıor geneLde inSanLAr bu haLLErdE öLümü DÜşüNÜrLEr 🙁 aLLtaki meLEk Sna uyKuSuz geCELEr sna nei anıMsaTıo
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #10 Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? uykusuz geceler bana askımla kavga ettigim ya da kıskançlıktan kudurdugum geceleri hatırlatıyor alttaki sana yalnızlık neyı hatırlatıyor??????*
Cevap: Bu Kelime Sana Neyi Hatırlatıyor ?? uykusuz geceler bana askımla kavga ettigim ya da kıskançlıktan kudurdugum geceleri hatırlatıyor alttaki sana yalnızlık neyı hatırlatıyor??????*