MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Şubat 2009 #1 Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? hadi melişler başlayalım bu kelime size ne hatırlatıyor: ben başlıyorum yanlızlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Şubat 2009 #2 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? yanlızlık=tek kişilik bana bunu hatırlatıyor aşk?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Şubat 2009 #3 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? aşk=hayatla olan bağı kopuyor insanın🙂 kalp??
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 4 Nisan 2009 #4 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? Kalp: kırılmış incinmiş ve telafi edilse de asla eskisi gibi olmayacak yaşam bağlantımız Para
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? Kalp: kırılmış incinmiş ve telafi edilse de asla eskisi gibi olmayacak yaşam bağlantımız Para
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Nisan 2009 #5 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? para:ne onsuz nede onla olmayanlar listesinin en başında geliyor dert
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? para:ne onsuz nede onla olmayanlar listesinin en başında geliyor dert
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #6 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? dert:illaki başa geliyor mutluluk
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #7 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? mutluluk: seviyorum demek... Acı ???
ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #8 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? aşkım olmazsa acı çekerim hasret...
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #9 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? askerdekii bitanemi özlüyorum..böyle parçan kopuyor sanki hasret odur...imkansızlık
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? askerdekii bitanemi özlüyorum..böyle parçan kopuyor sanki hasret odur...imkansızlık
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #10 Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? imkansızlık bana umtuszluğu hatırlatıyo.. ve çok üzüzcü🙁 gökyüzü
Cevap: Bu kelime sana neyi hatırlatıyor? imkansızlık bana umtuszluğu hatırlatıyo.. ve çok üzüzcü🙁 gökyüzü