suskun_gız Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #1 bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. Önce resme bakın size ne ifade ettiğini düşünün, ve cevabınızı yazın..!
resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. Önce resme bakın size ne ifade ettiğini düşünün, ve cevabınızı yazın..!
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #2 Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. İnanılmaz bir mantık, inanılmaz bir rasyonalite... Bu zekice ve ince yoruma şapka çıkarıyorum. Mükemmel...
Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. İnanılmaz bir mantık, inanılmaz bir rasyonalite... Bu zekice ve ince yoruma şapka çıkarıyorum. Mükemmel...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #3 Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. bu nasıl zeka maşallah bu küçük çocuğu ayakta alkışlıyorum eline sağlık canım
Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. bu nasıl zeka maşallah bu küçük çocuğu ayakta alkışlıyorum eline sağlık canım
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #4 Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. cocugu evden okula okuldan eve gonderıyorlar..kıstlanmıs olması buyk ıhtımal..duygularını bole dıle getrmıs....gıbıme gelıo
Ce: bu resim 9 yaşında bir çocuk tarafından çizildi. cocugu evden okula okuldan eve gonderıyorlar..kıstlanmıs olması buyk ıhtımal..duygularını bole dıle getrmıs....gıbıme gelıo
T the shadow Forum Okuru 5 Nisan 2010 #5 selam melekler bu resım cok anlam ıfade edıyor ama ne yazıkkı kopya bu sekılde bır resım mevcur bende yanı kucuk cocuk kopya cekmıs ama bu resmı cızmesıde ayrı bı konu arastırın sızde bu resmın orjınalını bulabılırsınız
selam melekler bu resım cok anlam ıfade edıyor ama ne yazıkkı kopya bu sekılde bır resım mevcur bende yanı kucuk cocuk kopya cekmıs ama bu resmı cızmesıde ayrı bı konu arastırın sızde bu resmın orjınalını bulabılırsınız