nisan Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #42 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun canim adminime sevgiler benden
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2008 #44 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2008 #45 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2008 #46 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun sevgili çitos valla şimdi sana rep vermesem haksızlık olurdu yani 12 den vurmuşsun nasıl vermem ha söyle bakayım.😀emeğien sağlık +repler feda olsun sana🙂
Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun sevgili çitos valla şimdi sana rep vermesem haksızlık olurdu yani 12 den vurmuşsun nasıl vermem ha söyle bakayım.😀emeğien sağlık +repler feda olsun sana🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2008 #47 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun canım adminim valla rep için değildi içimden geldi ALLAHIM size bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin
Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun canım adminim valla rep için değildi içimden geldi ALLAHIM size bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin
M Misafir Forum Okuru 10 Nisan 2008 #48 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun sadece wawwwww diyorum süper olmuş ellerine sağlık + 100 de benden çalışır bu ikiliye
Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun sadece wawwwww diyorum süper olmuş ellerine sağlık + 100 de benden çalışır bu ikiliye
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2008 #49 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun rep veren elleriniz dert görmesin rüyam
esena Aktif Üye Üye 10 Nisan 2008 #50 Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun çok güzel olmuş valla ellerine sağlık çitos ablam benim
Ce: buda sitemizin kraliçesi ecelinin köşesi buyrun çok güzel olmuş valla ellerine sağlık çitos ablam benim