BİTTERİM Yeni Üye Üye 8 Haziran 2010 #1 Bugün 1 yaşındayım =)) Bugün 1 yaşındayım =)) :salıncak: daha tazecik bir meleğim diyemiyicem artık 1 yılı devirdim 😀 son zamanlarda pek meleklerin arasına karışamasamda bende sonuçta cici bir melişim 😀 😀 Hadi beni ŞımartıN Son düzenleme: 8 Haziran 2010
Bugün 1 yaşındayım =)) :salıncak: daha tazecik bir meleğim diyemiyicem artık 1 yılı devirdim 😀 son zamanlarda pek meleklerin arasına karışamasamda bende sonuçta cici bir melişim 😀 😀 Hadi beni ŞımartıN
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Haziran 2010 #2 oy oy oy yirim yirim yirim bitterim benim,nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaa
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2010 #3 Nice yıllara bitterim.. iyiki varsın ve her zamanda olman dileğiyle....
BİTTERİM Yeni Üye Üye 10 Haziran 2010 #5 tşkler kızlar hepinizi kocaman öpüyorum sizlerde iyki varsınız ve ben iyki böyler güzel bir yerdeyim canlarım benim
tşkler kızlar hepinizi kocaman öpüyorum sizlerde iyki varsınız ve ben iyki böyler güzel bir yerdeyim canlarım benim
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2010 #7 Canım bitterim iyi ki varsın canım nice senelereeeeeeeee.......😀