nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #1 bugün sizi anlatan sarki hangisi melekler hangi sarki bugün sizi anlatiyor ,gelin hep birlikte yazip paylasalim,,,, sevgiler benden.............
melekler hangi sarki bugün sizi anlatiyor ,gelin hep birlikte yazip paylasalim,,,, sevgiler benden.............
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #2 Ce: bugün sizi anlatan sarki hangisi ben suan cok yorgunum ibrahim tatlisesten yorgunum beni anlatiyor valla
Ce: bugün sizi anlatan sarki hangisi ben suan cok yorgunum ibrahim tatlisesten yorgunum beni anlatiyor valla
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #4 Ce: bugün sizi anlatan sarki hangisi kimi özledim canim ailenimi,,üzulme gurbet zordur ,allah kavustursun canim
Ce: bugün sizi anlatan sarki hangisi kimi özledim canim ailenimi,,üzulme gurbet zordur ,allah kavustursun canim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #5 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi "Haydi artık çek git yoluna bıkmışım dertten Gölge etme başka ihsan istemez senden!!!"
Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi "Haydi artık çek git yoluna bıkmışım dertten Gölge etme başka ihsan istemez senden!!!"
nisan Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #6 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi bugun bir programda bir sanatci dinledim inanin sesini yorumunu cok begendim naside göktürk one ses one yorumdu hemn gidip kaseti alacam bulsam bu gurbette ,sarki sakin ha,,, herkes dinlesin süperdi yaaaaaaaa
Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi bugun bir programda bir sanatci dinledim inanin sesini yorumunu cok begendim naside göktürk one ses one yorumdu hemn gidip kaseti alacam bulsam bu gurbette ,sarki sakin ha,,, herkes dinlesin süperdi yaaaaaaaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Haziran 2008 #7 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi dilber ay gelmezssen gelmee
CaRiZmA Vip Melek Üye 25 Haziran 2008 #8 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi Derdim coktur hangisine yanayimmmm... bugün bu beni anlatiyor ne yazikki
Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi Derdim coktur hangisine yanayimmmm... bugün bu beni anlatiyor ne yazikki
Güler Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #9 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi BATSIN BU DÜNYA... :ciks:
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #10 Cevap: bugün sizi anlatan sarki hangisi gülbenden AVRUPA DUYACAK şu anda dinliyom ve beni anlatıyo