sudembeyaz Daimi Üye Üye 22 Ekim 2010 #2 bella donna' Alıntı: selam aranıza geldim ama yalnız yalnız dolaşıyorum kendime yar arıyorummmm Genişletmek için tıkla ... a.selam canımm aramıza hoş geldinn köşende hayırlı olsun
bella donna' Alıntı: selam aranıza geldim ama yalnız yalnız dolaşıyorum kendime yar arıyorummmm Genişletmek için tıkla ... a.selam canımm aramıza hoş geldinn köşende hayırlı olsun
suCre Daimi Üye Üye 22 Ekim 2010 #5 Köşen hayırlı olsun canım benim. Şeker tadında bol muhabbetler.... Artık gelir misafirin olurum. Bıdı bıdı dedikodu yaparız...😀
Köşen hayırlı olsun canım benim. Şeker tadında bol muhabbetler.... Artık gelir misafirin olurum. Bıdı bıdı dedikodu yaparız...😀
bella donna Yeni Üye Üye 23 Ekim 2010 #6 suCre' Alıntı: Köşen hayırlı olsun canım benim. Şeker tadında bol muhabbetler.... Artık gelir misafirin olurum. Bıdı bıdı dedikodu yaparız...😀 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım canım gel tabi herzaman beklerim bayılırım dedikoduyaaa
suCre' Alıntı: Köşen hayırlı olsun canım benim. Şeker tadında bol muhabbetler.... Artık gelir misafirin olurum. Bıdı bıdı dedikodu yaparız...😀 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım canım gel tabi herzaman beklerim bayılırım dedikoduyaaa
bella donna Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #8 HAYAL' Alıntı: Köşen hayırlı olsun canım ben de uğrarım arada... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım her zaman beklerim kapım ardına dek açıkkkk
HAYAL' Alıntı: Köşen hayırlı olsun canım ben de uğrarım arada... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım her zaman beklerim kapım ardına dek açıkkkk
bella donna Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #10 kurabiye79' Alıntı: selam geçerken bir uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım herzaman beklerim
kurabiye79' Alıntı: selam geçerken bir uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım herzaman beklerim