KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2008 #172 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #174 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım
necla Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #179 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım canim ucgenin hayirli olsun cok guzel paylasimlarin icin tesekkurler ellerine saglik bol misafirler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 155 Son düzenleme: 16 Ağustos 2008
Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım canim ucgenin hayirli olsun cok guzel paylasimlarin icin tesekkurler ellerine saglik bol misafirler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 155
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Ağustos 2008 #180 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Merhaba canim nasilsin????? Köseme bekliyorum seniiiiii.... Öptüm Köriiiii
Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Merhaba canim nasilsin????? Köseme bekliyorum seniiiiii.... Öptüm Köriiiii