bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım

of yoruldum ya...vallahı de bıllahı de yoruldum 🙁 ne zaman savasıp dıdınmeden gecen bıgunum olacak benım ya neden hersyı dusunmek acısını cekmek bana kalıyo yetr ya yetrrrrrr kalmadım artık ben bıttım tukendım ya kendımı bıldım bılelı bı savas bı care arayıs bı ozlem yeter alla alla ya ıstemıyorum dusunmek ıstemıyorum ya yarını dusunmek ıstemıyorum sıkıntıları dusunmek ıstemıyorum ne zman dıye dusunmeyı hıc ıstemıyorum offffffffff

[sıze=4][ı]bitmiş olanı yaşamaktı sende hissettiğim nefesinin aslında sonumu hazırlayan ölümün soğuk soluğu olacağını bile görememek kadar körelmiştim,
şimdi gayet net ve dik bir şekilde görüyorum aptallığımı,sensizliğimi,
ağlıyorum salak,saçmalığıma.
Artık şarkı dinlemiyor,
gezmiyor,yemiyor ve içmiyorum,
çünkü sensiz aldığım her nefeste ben ölüyorum 🙁([/ı]
[/sıze]

canım ne sıkıntın varsa bu mübarek gecede dilerim rabbim sana bir çıkar yol göstersin ve her zaman yüzünü güldürsün inş

canın çok sıkıldığı zaman için çok daraldığı zaman kendini çaresiz hissettiğin an otur ve bekle sadece kızını düşün ve onun varlığınla mutlu ol ne kadar büyük bir hazineye sahip olduğunun farkına var işte o zaman anlayacaksın belkide dünyanın en şanslı insan olduğunuu...

cnm benım en cokta ben onun yuzunden sanslıyım 😀 sagol tatlım muah 😀

Suskun sanıyorlar beni değilim;Anlaşılmadığım ve anlamadığım bir dünyada kelimelere küsüm sadece.Yalnız sanıyorlar beni,değilim;Kimsenin kalabalığı olmadım ve kimseyide kalabalık edemem bundan sonra hayatımda..Güvensiz sanıyorlar beni,değilim;Sadece kendi içimde kendime góre bir dengem var..ve birdaha kırılırsam toparlanamama endişesi taşıyor yüreğim..Buyüzden şimdilik sadece kendime güveniyorum..Anlamakta zorlandığım bir dünyada,anlaşılmayı zaten beklemiyorum..ben bóyle iyiyim...

bence anliyan anlamistir bu hikayedeki anlami.... güzel bir hikaye.... kim kandira bilirki Allaha c.c. icten baglanan kullarini?
Elhamdüllillah ki müslümaniz