esena Aktif Üye Üye 12 Haziran 2008 #191 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi çok nazik ve incesin tatlım çok ama çok teşekkür edrim önce siz buyurun
Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi çok nazik ve incesin tatlım çok ama çok teşekkür edrim önce siz buyurun
deniz_25710 Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #192 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi güzel bir hafta geçirmen dilegimle🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #193 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Bende iki ay yokum tatile gidiyoruz ben sizi çok özliycem sizi çok arıycam bir hatam olduysa hakkınızı helal edin dualarım sizinle inşaallah iki ay sonra görüşmek dileğiyle... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Bende iki ay yokum tatile gidiyoruz ben sizi çok özliycem sizi çok arıycam bir hatam olduysa hakkınızı helal edin dualarım sizinle inşaallah iki ay sonra görüşmek dileğiyle...
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #194 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Maviş gözlü köşen hayırlı olsun🙂 bu pasta senin için🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Haziran 2008 #196 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Köseme gel süprizler seni bekliyor.....
esena Aktif Üye Üye 22 Haziran 2008 #198 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi çok saolun arkadaşlar saol ablalarım elif abla seni dört gözle bekliyorum
Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi çok saolun arkadaşlar saol ablalarım elif abla seni dört gözle bekliyorum
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Haziran 2008 #199 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Köseme geldigin icin sana cok tesekkür ederim canim yine beklerim 🙂 🙂 🙂
Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Köseme geldigin icin sana cok tesekkür ederim canim yine beklerim 🙂 🙂 🙂
göknur Yeni Üye Üye 23 Haziran 2008 #200 Cevap: burası benim köşem esenanın köşesi Bol misafirli günler