*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #21 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi canım ne yiyoz hadi bakalım. çok beleşçiyim dimi.... :zuha:
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #22 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi iyi geceler canim... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
esena Aktif Üye Üye 13 Şubat 2008 #23 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi ÇİKOLATA YİYELİM Mİ KIZLAR BUYRUN HERKES ALSIN
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #24 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun esenam seni görünce çok komik bişi anlatcam. eşim dedi bütün gece esena diye syıklamışım kıs yaf :zuha: vallah bak komiğime gitti... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun esenam seni görünce çok komik bişi anlatcam. eşim dedi bütün gece esena diye syıklamışım kıs yaf :zuha: vallah bak komiğime gitti...
zeyna Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #25 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi sevgililer günün kutlu olsun canımcım Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
esena Aktif Üye Üye 14 Şubat 2008 #26 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi sevgilisi olanın olmayanın sevgilier günü kutlu olsun çok teşekkür edrim hepinize melekler
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi sevgilisi olanın olmayanın sevgilier günü kutlu olsun çok teşekkür edrim hepinize melekler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #27 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi sevgililer günün kutlu olsun esenacım Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Şubat 2008 #28 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi gününün güzel geçmesi dileğiyle canım
esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #29 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi saol canım hepinize hayırlı cumalarrrrrrr
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Şubat 2008 #30 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi Güzel bir gün diliyorum canim... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016