selam kızlar herkes evlenecegi tarihi yazsın ve ne gibi hazırlıklar yapıyoruz onları paylasalım.
benim dügünüm 8 kasımda ve allahıma binlerce kere sükür hemen hemen bütün hazırlıklarım tamam
Cevap: burasıda 2008 bitmeden evleneceklerin clubu olsun
canım ALLAH utandırmasın ben senden önce gelin oluyorum 17 ekim cuma günü hayatımın erkegi ile evleniyorum inşallah sevgilerimiz hep daim kalır ikimizde mutluluklar....:dp193:
canım ALLAH utandırmasın ben senden önce gelin oluyorum 17 ekim cuma günü hayatımın erkegi ile evleniyorum inşallah sevgilerimiz hep daim kalır ikimizde mutluluklar....:dp193:
canım sagolasın allah sanada ömür boyu mutluluklar nasip etsin 🙂 hazırlıkların nasıl tamamladınmı? valla ben tamamladım sayılır ama cok zormus bayagı ugrastık hazırlık yaparken
Cevap: burasıda 2008 bitmeden evleneceklerin clubu olsun
ewet valla canım çok zor eksiklikler bitmiyor zaten maddi manevi çökmüş durumdayım😀cok az eksikliklerimiz kaldı bu hafta sürekli ev baktım gönlümüze göre bulamadık o bi hallolsa gerisi inşallah gelir.perdeler dikilir sonrası yerlestirme kolay heycanlıyım yaaaa yaklastıkca hissediyorum 🙂