meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #102 Ce: burasida nisanin kösesi olsun gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #103 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayırlı pazarlar diliyorum canım keyifli hafta sonu geçirrrrrr
örgüm Üye Üye 2 Mart 2008 #104 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisan köşene gelince gözüm gönlüm açılıyor canım hayırlı pazarlar😀ancing_furious:
Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisan köşene gelince gözüm gönlüm açılıyor canım hayırlı pazarlar😀ancing_furious:
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #106 Ce: burasida nisanin kösesi olsun selamlarrrrr nisancım köşene ilk defa geliyorum gercekten iç açıcı geçte olsa hayırlı olsun tatlımı sarmamı böreğimi kaptım geldim afiyet olsun
Ce: burasida nisanin kösesi olsun selamlarrrrr nisancım köşene ilk defa geliyorum gercekten iç açıcı geçte olsa hayırlı olsun tatlımı sarmamı böreğimi kaptım geldim afiyet olsun
esena Aktif Üye Üye 2 Mart 2008 #107 Ce: burasida nisanin kösesi olsun ooooh ne güzel valla bana bişe yokmu yafff nisanım ben geldim sen bitanesin yafffff yerim seni
Ce: burasida nisanin kösesi olsun ooooh ne güzel valla bana bişe yokmu yafff nisanım ben geldim sen bitanesin yafffff yerim seni
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #109 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar hepinize tek tek tsk ederimm cok iyisizz yaa,cok duygulandimm,,hepinizi cok seviyorumm melegimeren bu saate gercektn agzim sulandi okadar yemekkniye getirdin canim yaa,gercek isterimm,,ozamn affederim seni hepinizi cok öptummm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar hepinize tek tek tsk ederimm cok iyisizz yaa,cok duygulandimm,,hepinizi cok seviyorumm melegimeren bu saate gercektn agzim sulandi okadar yemekkniye getirdin canim yaa,gercek isterimm,,ozamn affederim seni hepinizi cok öptummm