*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #171 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günün aydın olsun canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #172 Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba cnm nasılsın
esena Aktif Üye Üye 14 Mart 2008 #174 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım hayrılı cumalar bitanem benim seni çok seviyom sen bitanesin gülüm benim
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım hayrılı cumalar bitanem benim seni çok seviyom sen bitanesin gülüm benim
melegimeren Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #175 Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba canım bu gül senin için çiçek ve çikolata için teşekkürler:u020:
Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba canım bu gül senin için çiçek ve çikolata için teşekkürler:u020:
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #176 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar cok sagolun geldiginiz icin ugradiginiz icinn cok mutlu oldum,kacgun calisiyordum gelemedim bnde size ama ins artik gelirim bu cicekler size,,sizi cok seviyorum,,sevgiler
Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar cok sagolun geldiginiz icin ugradiginiz icinn cok mutlu oldum,kacgun calisiyordum gelemedim bnde size ama ins artik gelirim bu cicekler size,,sizi cok seviyorum,,sevgiler
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #177 Ce: burasida nisanin kösesi olsun raila hergun gel canim kapim herkese sonsuz aciktirr
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #178 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kö herkese iyi hafta sonlarii kö
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #179 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sanada nisancım iyi haftasonları öptüm canım arkadaşım.
nisan Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #180 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim zeynosumm cok tskler canimsanada iyi hafta sonusu canim arkadasim,görüsmek uzere
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim zeynosumm cok tskler canimsanada iyi hafta sonusu canim arkadasim,görüsmek uzere