*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #192 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kandilini kutlarım canım arkadaşım.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Mart 2008 #194 Ce: burasida nisanin kösesi olsun
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #196 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım geçmiş kandilin mubarek olsun
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #197 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım hadi gel de muhabbet yapalım bak neler hazırladım sana.....
Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım hadi gel de muhabbet yapalım bak neler hazırladım sana.....
nisan Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #198 Ce: burasida nisanin kösesi olsun butun herkese cok tskler köseme geldigiz icin sizleri inanin cok seviyorumm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun butun herkese cok tskler köseme geldigiz icin sizleri inanin cok seviyorumm
nisan Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #199 Ce: burasida nisanin kösesi olsun raila sanada cok tskler canim,inss
nisan Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #200 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hepinize hayirli cumalar tülsü sanada cok tskler canimm,sizleri cok seviyorum,sevgiler
Ce: burasida nisanin kösesi olsun hepinize hayirli cumalar tülsü sanada cok tskler canimm,sizleri cok seviyorum,sevgiler