*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #461 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun canım köşende bol sohpetler diliyorum
makber Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #462 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun slm nisan köşen hayırlı meleğin bol olsun...... seninle tanışıp geyik yapmak isterim..... ve senide köşeme beklerim...🙂🙂🙂
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun slm nisan köşen hayırlı meleğin bol olsun...... seninle tanışıp geyik yapmak isterim..... ve senide köşeme beklerim...🙂🙂🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #463 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
nisan Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #464 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun gelen herkese cok ama cok cok tsklerrrrrrrrrrrrr,sizi seviyorum melekelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun gelen herkese cok ama cok cok tsklerrrrrrrrrrrrr,sizi seviyorum melekelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayrünisa Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #466 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun Günaydın.Hayırlı sabahlar...
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #467 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun köşen hayırlı olsun canım beniim..bol sohbetler diliyorum