SummeRose Banned 16 Eylül 2010 #12 gamselim' Alıntı: balım istediğin pasta olsun olsunn tatlım....bebiş gelsinnn getircem bidenem sana... Genişletmek için tıkla ... inşallah gülüm..bebiş demişti gamzelim teyze bana pasta getırsın sen yersen bnde yemiş olurum....bende ondan dedim pasta getir... Zaten bu bebiş yüzünden kilo aldım bayağı🙁
gamselim' Alıntı: balım istediğin pasta olsun olsunn tatlım....bebiş gelsinnn getircem bidenem sana... Genişletmek için tıkla ... inşallah gülüm..bebiş demişti gamzelim teyze bana pasta getırsın sen yersen bnde yemiş olurum....bende ondan dedim pasta getir... Zaten bu bebiş yüzünden kilo aldım bayağı🙁
SummeRose Banned 16 Eylül 2010 #14 Keşke bu güzel gülün ailesi olsaydım...Baksanıza ne kadar da yalnız ve üzgün.. Ya da bu gül ben olsaydım...ben yalnızlığa katlanırdım...
Keşke bu güzel gülün ailesi olsaydım...Baksanıza ne kadar da yalnız ve üzgün.. Ya da bu gül ben olsaydım...ben yalnızlığa katlanırdım...
SummeRose Banned 16 Eylül 2010 #15 Demekki her gül yalnız değilmiş...Her gül uçsuz bucaksız evrende tek değilmiş... Bir gülün, Sevdiği...Aşık olduğu...Sevgiyle andığı...İncitmediği...Aşkından mahrum etmediği diğer gülüde varmış... YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSDUR..
Demekki her gül yalnız değilmiş...Her gül uçsuz bucaksız evrende tek değilmiş... Bir gülün, Sevdiği...Aşık olduğu...Sevgiyle andığı...İncitmediği...Aşkından mahrum etmediği diğer gülüde varmış... YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSDUR..
SummeRose Banned 18 Eylül 2010 #19 gamselim' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... saol bidenem...Çok tşkler