SummeRose Banned 12 Eylül 2010 #1 Burasıda SeNeM in köşesi HoşgeLdiniz.. Artık benimde derdimi paylaşıp istediğimi yazabileceğim bi köşem var..Herkesi bekliyorum..tşkler
SummeRose Banned 12 Eylül 2010 #2 CANIM BEBEĞİM DAHA 2 AYLIKSIN AMA BENIMLE KONUŞUR GİBİSİN KARNIMDAKİ NEFESİN BENİM İÇİN BANA YAZDIĞIN ŞİİRDİR BİTANEM BEBEĞİM....ANNEN SENINLE KONUŞUYOR, SENİ BEKLİYOR CNM BEBEĞİM.... BEBEĞİM....
CANIM BEBEĞİM DAHA 2 AYLIKSIN AMA BENIMLE KONUŞUR GİBİSİN KARNIMDAKİ NEFESİN BENİM İÇİN BANA YAZDIĞIN ŞİİRDİR BİTANEM BEBEĞİM....ANNEN SENINLE KONUŞUYOR, SENİ BEKLİYOR CNM BEBEĞİM.... BEBEĞİM....
SummeRose Banned 13 Eylül 2010 #4 KIZLAR BUDA KUTLAMA PASTAMIZ OLSUN...BENİM KÖŞEMİN ADINA TŞKLER..........
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 15 Eylül 2010 #7 canım benim canın ceker diyee elim boş geldi artık bebeğimiz gelince yapıp yapıp getiririm sana balım... şimdilik köşen için buu dünyalar tatlısı ciceğiii getirdimm... köşen hayırlı ugurlu olsunn bidenem...benimm bol boll misafir agırlarsın tabii en başta beniii .....
canım benim canın ceker diyee elim boş geldi artık bebeğimiz gelince yapıp yapıp getiririm sana balım... şimdilik köşen için buu dünyalar tatlısı ciceğiii getirdimm... köşen hayırlı ugurlu olsunn bidenem...benimm bol boll misafir agırlarsın tabii en başta beniii .....
SummeRose Banned 16 Eylül 2010 #8 cnm yaaaaa çook saol canımsın çoook tşk ederim ..ne zahmet ettin yaaa 😀 Bir yaş pasta yeterdi
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Eylül 2010 #9 SummeRose' Alıntı: cnm yaaaaa çook saol canımsın çoook tşk ederim ..ne zahmet ettin yaaa 😀 Bir yaş pasta yeterdi Genişletmek için tıkla ... balım istediğin pasta olsun olsunn tatlım....bebiş gelsinnn getircem bidenem sana...
SummeRose' Alıntı: cnm yaaaaa çook saol canımsın çoook tşk ederim ..ne zahmet ettin yaaa 😀 Bir yaş pasta yeterdi Genişletmek için tıkla ... balım istediğin pasta olsun olsunn tatlım....bebiş gelsinnn getircem bidenem sana...