Yine sen gül sen seslen bana Beni başka aşklara bırakma Yine sen gül sen seslen bana Beni başka aşklara bırakma Bu gece gel kollarıma Bıraktım sanma seni yollarda Aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kayboldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Bu gece gel kollarıma Bıraktım sanma seni yollarda Saymadım kaç gün geçti,sormadım Yine bana gel,yine bana gel Aşk sen demek,aşk biz demek
cnm masallah gene döktürmüssün cok duygusalsin ya duygusal insanlari severim kalp kirmaktan cekinirler ve öyle insanlardan hic bi zarar gelmez kimseye allah seni kalbinin temizligi ile korusun cnm
cnm masallah gene döktürmüssün cok duygusalsin ya duygusal insanlari severim kalp kirmaktan cekinirler ve öyle insanlardan hic bi zarar gelmez kimseye allah seni kalbinin temizligi ile korusun cnm
Senden uzağım diye yüreğimde mi senden uzak sanıyorsun? Seni göremiyorum diye sensiz olduğumu mu düşünüyorsun? Yüreğim sana senden daha yakın. Kalbinde ve aklında olduğum müddetçe istediğin yere gidebilirsin. Eğer gerçekten sevgi varsa o zaman uzaklığın pek önemi yoktur zaten. Benden uzaksın diye sanma ki sana olan sevgim,bağlılığım azaldı diye. Aksine daha da arttı aşkım. Uzaksın diye daha çok düşünüyorum ve aklım daha çok sende. Her an seni görebilme, sesini duyabilme,yanında olabilme hayalleriyle yaşıyorum aşkım. Her geçen an daha çok özlüyorum, daha çok seviyorum ve vazgeçilmezim oluyorsun. Seni çok seviyorum aşkım. Seni sevmeseydim zaten bu kadar sevgi yüklü olmazdım. Aklımda ve umrumda olmazdın. Sen benim her şeyimsin, vazgeçilmezimsin. Seni çok seviyorum vazgeçilmezim...
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer
sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer
sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer
sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer
sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer,