Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşık yanım
Kalp ağrım Sancıyan yarım Gizli yaram Sana dair kimbilir kaçıncı sayıklayışım Kaçıncı iç çekişim Ve kaçıncı kaçıklığım Avuçlarıma hapsolmuş harflerimi kaçıncı sıkışım Gözyaşlarımın değdiği kaçıncı üç noktalı cümlelerimin acıyışı Sayfamın tenine değen kalemimin kaçıncı kırılışı
Ellerimin arasında can bulan şakaklarımın kaçıncı atışı Ve kaçıncı ağrışı düşlerimin Akla ziyan hallerimin kaçıncı halsiz kalışı Bir bilsen sevgili Ah bir bilsen Sahi? Seni bu denli özlerken, dindirebilir misin acılarımı? Sarabilir misin kanayan yaramı?
Aklıma SEN düşünce Dilimde ıslanan sana dair biriktirdiklerim susar olur Seni anlatamayan harflerim utanır karşında Katleder gözyaşım seni yazamayan mürekkebi Anlatamadığım, yaşayamadığım otuzuncu harfim Sahi? Damarlarımda dolaşan sen, akabilir misin mürekkebe karışıp Sen kokan sayfadan, silebilir misin suretini
Yüreğime SEN değince Telaşlarım çocukluğuma karışır Bir serçe ürkekliğiyle ürperirim Titreyen dudaklarım parmaklarımda asılı kalır Üşür avuçlarım, yalnızlığımın elini tutar Sahi? Çırılçıplak sana gelsem, giyinebilir misin beni? Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi?
Düşüme SEN düşünce
Gözlerinde tutuklu kalır yüreğim İçinde "sen" olmayan düşümü düşürürüm düşümden Prangaya vurulmuş ayaklarımı sürüklerim peşinden Ömrümü ömrüne katarım her bir adımda Sahi? Yüreğime vurduğun kelepçeyi çözebilir misin? Sensizliğin esaret olduğunu bile bile salıverir misin beni?
Dert yanışım
Dağılışım Savruluşum Ve biraz da aldanışım Adına "aşk" dedim Aşk'a geldim sevgili Yani sana Sana susamış beni, serdim ayaklarına Hadi, Sarılsana...! Bir bilsen Ne denli sevildiğini ve özlendiğini ah bir bilsen Sevgili Sahi? Sen de sevmiştin beni değil mi?
Beni deli bir sevdaya sürükledin. Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdi.Geçmişin karanlığından adı batasıca acılardan,hiçlik duygusundan ve yalnızlığın hüznünden kurtardın.Dünyayı yeniden yaşanır kıldın,hayatıma yeni heyecanlar,yeni umutlar ekledin,Hayal etmenin ne kadar güzel olduğunu öğrettin.
Teşekkürler sevdiğim... Dünyada herkesin bir eşi, bir ruh eşi var biliyorum. Kimisi hiç bulamadan göçüp gider hayattan. Kimisi şanslıdır,bulur ve mutlu yaşar.Ben de o şanslılardanım işte.Çünkü buldum seni.Çıkmasaydın karşıma,hayat boyu sürecek bir arayışın içinde olacaktım.Her karşıma çıkana “İşte bu o” diye sarılıp yanılacaktım. Mutsuzluk mutsuzluğu kovalayacak, umutsuzluk hayatımın her yanını saracak ve ben senin yokluğuna alışacaktım. Ama varsın, iyi ki varsın.
Teşekkürler sevdiğim ... Hayatıma ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorum. İlk kez hiçbir kaygı duymadan yaşıyorum aşkı. İhanetlerin, yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisi. Oysa karşımdakilere her an bir şey yapacakmış gibi bakardım daha önce.Yaptılar da…Hoyratça harcadılar duygularımı. Güzele dair ne varsa yok ettiler.Çaresiz,güvenmeden.Yüreğimi korumak için öğrenmek zorundaydım. Her sevdanın derin bir yara açtığı yüreğimin bir başka darbeye daha dayanacak gücü kalmamıştı çünkü. Ve sen sildin bütün bu kötü anıları. Sevdan, insan sevgisini yeniden aşıladı içime.
Teşekkürler sevdiğim... Aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun, bu bana onur veriyor. Bir aşk için çaba göstermeli.Bunun en iyi kanıtısın sen.Beyninle,yüreğinle seviyorsun beni. Benliğini adadın aşkımıza. Bil ki ben de öyleyim. Biliyor musun, sensiz geçen anları da seviyorum. Çünkü sana kavuşma anım daha da yaklaşıyor.Sadece bu heyecan için bile binlerce kez teşekkür etmeliyim sana.
Teşekkürler sevdiğim... Zamanı birlikte ve en iyi şekilde tüketiyoruz. Bu kez zaman bizim lehimize işliyor .Her anımız unutulmayacak tatlar bırakıyor.Birlikteyken huzurun,sonsuz mutluluğun ne demek olduğunu anlıyoruz.Öyleyse şükredelim mi tanrıya sevgilim? Sarılalım mı birbirimize hiç ayrılmamak üzere? Ve dua edelim mi herkese ruh eşlerini bulsunlar diye? Haydi öyleyse...
Kaç Gece Suçsuz Yere ADını Günahkar Koyduğum Hayalinle , Sessizce sohbet Etmek Ne Demek Bilemezsin , Bir Yanım Hasretin. Bir Yanım Adını bile Bilmediğim sana BEnzetilenler ....
Gözlerimde umut YOk Sen gittin Ya Hani . Ne Var Ne yok Götürdün Zaten Şimdi bende kalanlarla yetinmeye Çalışıyorum Be Gülüm
Oysa bir Resmin Bile Yok !!! Hani Olsa belki Yakardım Hani Olsa belki Basardım Bağrıma Ağlardım !!! Yada Bakardım SAatlerce Benim Sandığım Gözlerine
yine Benimmişcesine Kendimi Kandırarak Ama bana Senden kalan Bir REsmin Bile Yok ARtık Yansın Bu Dünya Umrumda Değil Kadere KArşı Koyma Elimde Değil Senden Bana Tek Hatıra Bir Resmin Bile Yok Hasret SAncından Başka
Aklıma Düştün Yine Öyle sızlar ki içim Aklıma düştüğünde Yanar kavrulurUM köz gibi Düğümlenirsin boğazıma o an Yutamadığım bir lokma Bir çift acı söz gibi..... Bi de özlemişim ki seni sorma......
sana susuzluğum çatlarken Hasret yanığı dudaklarımda ve pınar başında susadıkça sular Uzakta çırpınışını düşlerim Suyu içemeden bakan iki göz gibi Bi de yanmışım ki sana sorma...
Karalanmış bir kağıttın rastgele Üç beş mısra şiir edip yazdım İşledim yüreğime dize dize Güller döktüm satır aralarına Okudum hece hece yürek yakan köz gibi.. Bi de hasretim ki sana sorma...
Çoktan unutmuş olsun insanlar, Yalan dünyada sevmeyi sevilmeyi... Ben ana sevgisiyle sardım,sakladım seni, Yüreğimi koca saray kıldım sana, Tuğlaları nurdan camları kristal Bi de sevmişim ki seni sorma....
Söz bitti... artık gelme zamanı Esiver deli poyraz gibi Es de geliver uzak ülkelerden Aşacağın bir kıta denizaşırı Değiliz ki Seyduna ile Şahrud gibi İki ayrı iklimden Bi de susamışım ki sana sorma.....
Gönülden duyup da hasretimi Düş yollara bir gece vakti Ben daha uyku mahmuru gözlerle yalnızlığıma çay demlerken Çıkıp geliver bir sabah düşünmeden, Gel çok geç olmadan sökmeden şafak... Bi de özlemişim ki seni hiç sorma.....