K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Kasım 2007 #1 Calismakmi kolay Okumakmi??? Arkadaslarim sizce calismakmi daha kolay okumakmi???
eylül Yeni Üye Üye 27 Kasım 2007 #2 Ce: Calismakmi kolay Okumakmi??? ben her ikisinide yapıyorum ikiside zor
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Kasım 2007 #3 Ce: Calismakmi kolay Okumakmi??? Bence de her ikisi de zor. Ben bir yandan dışarıdan kariyer yapıyorum, bir yandan mesleğimi de sürdürüyorum. Bir yandan da ev, aile... Oy oy oy... 🙂
Ce: Calismakmi kolay Okumakmi??? Bence de her ikisi de zor. Ben bir yandan dışarıdan kariyer yapıyorum, bir yandan mesleğimi de sürdürüyorum. Bir yandan da ev, aile... Oy oy oy... 🙂
M Misafir Forum Okuru 27 Kasım 2007 #4 Ce: Calismakmi kolay Okumakmi??? hayatta kolay olan hiçbirşey yok her ikiside sorumluluk isteyen ve bir o kadarda zor :nod:
Ce: Calismakmi kolay Okumakmi??? hayatta kolay olan hiçbirşey yok her ikiside sorumluluk isteyen ve bir o kadarda zor :nod:
ilkimsu Yeni Üye Üye 17 Kasım 2010 #5 okumak daha kolay anne baba masrafı ödüyor.ama calısanlarında hakkını yememek lazım calısıp okuyanların işi çok zor. sadece calısanların saa baya bir zor babamı annemi cok rahat görebiliyorum ekmek parası kazanmak zor iş..
okumak daha kolay anne baba masrafı ödüyor.ama calısanlarında hakkını yememek lazım calısıp okuyanların işi çok zor. sadece calısanların saa baya bir zor babamı annemi cok rahat görebiliyorum ekmek parası kazanmak zor iş..
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #6 OkUmAk tabiki ekmek elden su gölden anne harçlığım bitti :hıms: