canım senin bir mesleğin varmı calısmak istesen bulabilirmisin iş bilmiyorum ama bir bütcen olsa hiç değilse ileride bigün tak ettiğinde evden gidersin kendine bakarsın seni en iyi senin basına gelenlerii yasamıs baska birisi anlar ben tam anlayamam evli değilim ama kendimi düsündüm öyle bir durumda ne yapar eder hayata tutunmaya calısırdım kendimi ezik göstermemek icin iş bulurdum evli olsam bile bikac zaman kendi paramı kazanırdım hem iş ortamında herkes değşiyo erkekleri iş ortamıda cok etkiler oda kıskanırdı seni calıstıgın yerdeki kisilerden falan bakarsın öyle değişirdi değerini anlardı böyle olaylar cok oluyo allah sabır versin insallah duaların kabul olur bu senin sınanman olur güzel atlatırsın umarım...
Hayırlı eş Rabbimin kuluna verdiği özel ikramı,hayırsız eş ise Rabbimi
n kuluna verdiği imtihanıymış "Mevlana" canım benim biliyorum yaşadıkların çok zordur bunu bizler değil en iyi sen anlarsın içinde olduğun için ama belkide Rabbimin sana verdiği bir imtihandır.bu dünyada herkes birşeyle sınanır..ya sağlığıyla,ya evladıyla yada eğitiminle yada eşinle evliliğinle Rabbim iyi kötü sabır etmemiz için sınar bizi..unutma Rabbim sabredenlerle beraberdir yani seninle beraber...Raabim eşinede merhamet,ihsan eylesin,,
anladım canım ama ne mutluki sana kabul eden bir ailen olucak bazıları hiç kabul etmez yüzüne bakmaz şükretmek lazım etraf ne der diye düsünme cok konusanın basına gelir insallah duyar sesini 🙂
Off çok zor bi durum yaa 🙁 İnan çok üzüldüm bişeyler söylemek çok zor içinde bulunduğun durumu sadece yaşayan bilir. Rabbim daha fazla çektirmesin bu acıyı, kimseye de yaşatmasın... Rabbim yanında olsun.
İçinden geldiği gibi yap kalbinin sesini dinle en doğruyu o söyler ama sakın ola şeytanın sesine kulak asma. Beddua etme, yüreğin yandıkça elden bi gelen bu oluyo sabredemiyosun çok acı çekiyosun onlarda çektiklerini çeksin istiyosun biliyorum haklısında ama sen sabret beddua etme. Rabbim onların cezasını, çektiklerinin karşılığını sana kat be kat vericek gönlün rahat olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun ablam. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?