canım acıyorr....

canım benim gamselim..eminim o da seviyor seni...tamam yaşattıkları çok üzmüş seni ama sevmeyen insan düşünürmü ..insan sevdiğini düşünür..korur..inş herşey zamanla yoluna girecektir üzülme tatlım yaa..hem doğumgününe gelince canım bugün daha bitmedi kendini bırakma hatırlıcaktır eminim gamseliim benim..herşey gönlünce olsun..gökhanınla çok mutlu ol bitanemm

yanıyorummm cokk hemde cokkk...beni ona sadık kalamamakla zorluyor benii bıraktııı...seven dönerr elbettt ama dönmüyor.... yoruldumm canımm cok hemde....

seviyorr şikerimm bundan eminimm ...ne yazık kii gelmeyecekk saat kaç olduu onun düşmanıı değilim kii ben sevdiği kızımm ne bayramda ne dogum günümdee olmadıı yanımda ben bişeyy yapmadım kii sadece onu sevdimm her zerremdee o vardıı yemin ederim başkasıı olmadı....inşş bitanem sende hakanınla mutluu oll cok hemde allahım tez elden sag salim kavuştursun senii sevdiğine...

ewet bazılarınız bana kızacak bazılarınızda ii yapmışın diyecekk sadece şunu bilin içimden geleni yaptım...
bugün dogum günümdü sevdiğimden ayrıı gecirdiğim dogum günü....
neysee ben dayanamayıp ona sankii birine atıyormuşum gibi bir mesaj attım sonra mesajın bana geldi falan dedi bende ayy pardon yanlışlıkla oldu dedimm...
ve sonraa mesajlaştıkk bana hala kızgındıı bugün bilerek kutlamamış dogum günümü cünküü gecen sene bu olay olmuştu ve bende ona tam dogum günümde anlatmıştım olnaı bitenii...
nesee iştee kaldıgımız yerden kavgaya devam etti ben ona bana bir ... gibi davranma ne varkii bundaa bu kadar mı büyük senin içinn kimisi sevdiği kızın neylerini affediyorr ya başkalarıı gibi yapıp mı gelseydim dedimm...bana ben başkasıı değilim sendee o kızlardan değilsin düzgün konuş falan dedi iştee saat 8'e kadar böle kavgaa ettikk...
sonra dogum günümü kutaldıı artık yolumu cizmem gerektiğinii ayrılıgı kabul etmem gerektiğini anlattı..
ve ne kadar acı cektiğini anlattıı offf kızlarr alt tarafı bir mesajj yaa ...bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum buluşalım yarın dedim bana hatırlatma artıkk bunları aglatma bizi bak yoluna dedii...
herşeye ragmen onla konuşmak bana cookk iii geldii...hele bugün konuşmak ii geldii evet ii şeylerden konuşmadıkk ama konuştukk ya bu yeter bana...
bugün tam 17 gün olduu normalde 1 haftaya gelirdi yanıma ...
sanırım bu defa gelmeyecek .... belki dee kabullenmeliyim....kim bilirr..

canımm gamzemm ya iyi yapmışsın en azından sesini duymuşsun çoooook iyi bilirim bu bile yetiyo insana ama inan çokkk üzüldümm offf ya gökhan inat yapıyo başka hiçbişey değill

canım beniimm yaaa sudemin dediği gibi sana inat yapıyor gamselim..başka hiç bişey değil...canım benim ya en azından konuşmuşsun o bile güzel..rahatlamışsındır..sende çook mutlu ol tatlım..bitanem benim..

canımm gamzemm ya iyi yapmışsın en azından sesini duymuşsun çoooook iyi bilirim bu bile yetiyo insana ama inan çokkk üzüldümm offf ya gökhan inat yapıyo başka hiçbişey değill

bencede inat yapıoo farkındayımm tatlım...yaptıgım her şeyde arkamda olman iştee bu benii cokk mutlu ediooo tşklerr....bu da gecer herşeye ragmenn dün onla konuştuguma mutluyum...

ah kuzummmm geçmiş doğumgünün kutlu olsun..her şeyden önce iyi ki doğdun iyi ki varsın ve benim arkadaşımsın..
birtanem biraz daha bekle..biraz süre ver ona.hiç arama msj atma bakalım ne olacak..hakkında hayırlısı olsun bebem ama şunu bil ki ne olursa olsun ben hep yanındayım...