canım acıyorr....

iyiki yanımdasınn iyikii varsınn birtanemm destegin benim için cok farklıı ... oyyy biriciğim benimm ....
aminn bidenem tamam aramak yokk bekliyorum artıkkk....

öncelikle canm doğum günün kutlu olsun bu senin yaptığının aynısı bend e yapmadım değil 🙂 bence bunda kızılacak birşey yok iyi yapmışsın canm insana bu bile yetiyor sevindiriyor insanı. inş bu acı ve üzücü günlerin ardından seni çok büyük bir mutluluk bekliyordur canm

inşllah canım gönül isterkii sudem,sen,naz meleğimm,şiker aslında herkezinn mutluu olmasını isterdimm keşkee böle bir köşe olmasaydıı herkess mutlu olsaydıı keşkee...

bu gece bir garip atıyorr şu yüreğimm ölesine yanıyor kii sıkışmışş köşeye aglıyorr...kimsee duymasın diyee agzına yastıgını tutuyorr bilmezsinlerr diyee sessizce içini ceke ceke aglıyorr...sonraa almış bir fotograf eline bakıp bakıpp aglıyorr ölee aglıyor kiii yüreğindekii acııı kan olup bulanmış gözlerine...korkuyorr cok korkuyorr karanlıgı sevmez yüreğimm ama bu gece karanlık her yerr ve yüreğimm hıçkıra hıçkıra aglıyor...
sankii damarındaki kan cekliyorr yavaş yavaşş...
sonraa alıyor elinee kesiyorr durmaksızın kesiyorr her yerinii ama hissetmiyorr acıyıı cünküü onun acısı daha büyük ...
sonraa elleri buz kesiyorr dudaklarıı kuruyorr ... yine yastıga sarılıp aglıyorr....
kimsee duymasın diye içten içee sessizcee....
eline alıyorr haplarıı agzınaa götürüyorr ama yapamıyorr.. ya ölürsee evet ya ölürsem diyee aglıyor...
ya bir daha göremezsem onu , gözlerini ya kokusu onsuzz ...
vazgeciyor...yine aglıyorr elindekii fotografa aglıyorr kimsee duymasın diyee bu defa iyice bastırıyorr yastıgıı....kimsee duymasın diye...

Mrb gamselim, öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun, sizi pek tanımıyorum ama tanışırız zamanla umarım🙂 Okurken gözlerim doldu gerçekten buna benzerr anlarımız olduğu için hayatımızda sanırım, seni anlayabiliyorum yapabileceğin herşeyi yapmışsın son noktasına kadar ve arkadaşlara katılıyorum bence de bundan sonra iletişim kurmamaya çalış. Senin yokluğun da onun canını acıtırsa bian düşünmeden döner sana

Bunu çok isterim gerçekten

Ben de böyle çok zor anlar geçirdim bilirim. Ama çok yalnızdım🙁🙁 Sen en azından burda gözlemlediğim kadarıyla çok iyi dostluklar kurmuşsun sana destek oluyolr, yanında olduklarını bilmk eminim ki çok güzel bi duygudur. Bunu unutma ve kendini üzme lütfen..

canım benim şu an aranız nasıl..peki komşunun oğlu sana mesaj atıyor mu hala...

aramızz diye bişey kalmadıı şikerimm hiç bişey kalmadı ne arıyor ne karşıma cıkıyorr cok uzak bana cokkk
yokk atmıyorr atamaz da telefon numaramı değiştirmiştii gökhan...
şikerrr ben onu cok seviyorumm cok hemdee ...

tşklerr birtanemm tabiki zamanla birbirimizi daha yakından tanırız...keşkee beni hiiç anlamasaydınn bu durum cok beter bir acıı veriyor insana gözlerin dolmasın yaa buna üzülürüm ben ....yalnızlık en acıı şeyy onu da gayet ii bilirim buraya gelene kadar bende cokk yalnızdım....evett iyikii sevdiklerim yanımdaa ... bendee her zaman senin yanındayımm bunu da sen unutma...
evet artıkk herşeyi ona bıraktım gelirsee onuu cok özleyen onu cok sen bir gamzeenin oldugunu görecekk....

kıyamam sana neden canın yanıyo ağlamak güzeldir rahatlarsin yanındayım farzet canım derdini paylasabilirsin🙁