gökçe Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2008 #1 canım memleketim ORDU memleketim ordu Boztepeden Ordu Müze( Atatürk' ün Ordu' ya geldiğinde kaldığı ev) Kilise Buda benim köylüm 🙂 Yolu düşen herkesi bekleriz..
memleketim ordu Boztepeden Ordu Müze( Atatürk' ün Ordu' ya geldiğinde kaldığı ev) Kilise Buda benim köylüm 🙂 Yolu düşen herkesi bekleriz..
Vijdan Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2008 #2 Cevap: canım memleketim ORDU Bir başkadır benim memleketim...Teşekkürler bacım.Ellerin dert görmesin..Gelmek isteyen herkesi bekleriz.Yeşil ve mavinin kucaklaştığı ender yerlerden biridir güzel Ordum.
Cevap: canım memleketim ORDU Bir başkadır benim memleketim...Teşekkürler bacım.Ellerin dert görmesin..Gelmek isteyen herkesi bekleriz.Yeşil ve mavinin kucaklaştığı ender yerlerden biridir güzel Ordum.
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2008 #3 Cevap: canım memleketim ORDU Çok güzelmiş Ordu 🙂 Karadenizin heryeri ayrı bir güzel 🙂 ellerine sağlık Gökçe
Cevap: canım memleketim ORDU Çok güzelmiş Ordu 🙂 Karadenizin heryeri ayrı bir güzel 🙂 ellerine sağlık Gökçe
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Temmuz 2008 #4 Cevap: canım memleketim ORDU Evet cok güzel! Paylasim icin tsk
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2008 #6 Cevap: canım memleketim ORDU paylaşımın çok hoş emeğine sağlık canım