aysegül87 Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #1 canlarim ben geldim kizlar tam 1 ay giremedim isim nedeniyle ya ama hepinizi cok ama cok özledim tabi tek basima gelmedim teyze oluyorsunuz🙂))))))))
kizlar tam 1 ay giremedim isim nedeniyle ya ama hepinizi cok ama cok özledim tabi tek basima gelmedim teyze oluyorsunuz🙂))))))))
unforgiven Üye Üye 1 Aralık 2010 #2 aysegül87' Alıntı: kizlar tam 1 ay giremedim isim nedeniyle ya ama hepinizi cok ama cok özledim tabi tek basima gelmedim teyze oluyorsunuz🙂)))))))) Genişletmek için tıkla ... gözünaydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
aysegül87' Alıntı: kizlar tam 1 ay giremedim isim nedeniyle ya ama hepinizi cok ama cok özledim tabi tek basima gelmedim teyze oluyorsunuz🙂)))))))) Genişletmek için tıkla ... gözünaydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
aysegül87 Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #3 unforgiven' Alıntı: gözünaydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canim
unforgiven' Alıntı: gözünaydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canim
best_dream Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #4 merhaba; siteye yeni kayıt oldum.İlk yazıları okuyarak başladım.Şimdi üyeyim.Çok güzel sohbetleriniz. Bu arada hayırlı olsun.Bizde çok istiyoruz.Allah herkese hayırlısı ile bir bebiş versin.
merhaba; siteye yeni kayıt oldum.İlk yazıları okuyarak başladım.Şimdi üyeyim.Çok güzel sohbetleriniz. Bu arada hayırlı olsun.Bizde çok istiyoruz.Allah herkese hayırlısı ile bir bebiş versin.