K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Kasım 2007 #1 Cesareti olana Zeka Testi... cesaret testi yap resimde gizlenen adami 20 saniye içinde bulunur Resimde kahvelerin içinde gizlenmiş adamı 3 sn içinde bulan kişi keskin zekalıymış...zekasını ölçmek isteyenlere şimdiden iyi şanslar Son düzenleme: 21 Kasım 2007
cesaret testi yap resimde gizlenen adami 20 saniye içinde bulunur Resimde kahvelerin içinde gizlenmiş adamı 3 sn içinde bulan kişi keskin zekalıymış...zekasını ölçmek isteyenlere şimdiden iyi şanslar
M Misafir Forum Okuru 20 Kasım 2007 #2 Ce: Cesareti olana Zeka Testi... 1 saniyede buldum dimekki ben süppperrrrr keskin hatta jilet zekalıyım :zuha: paylaşımın için tşkler canım😉+ 100 rep
Ce: Cesareti olana Zeka Testi... 1 saniyede buldum dimekki ben süppperrrrr keskin hatta jilet zekalıyım :zuha: paylaşımın için tşkler canım😉+ 100 rep
HİDOŞ Aktif Üye Üye 9 Aralık 2007 #3 Ce: Cesareti olana Zeka Testi... keskin olmasamda heçte fena olmadığımı gördüm tşk paylaşımın için
ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #4 Ce: Cesareti olana Zeka Testi... yaaa ben bulamadım amaa yanımdaa eşim hemen gördüüü 🙂 rüyam varmı eşime + rap 🙂
Ce: Cesareti olana Zeka Testi... yaaa ben bulamadım amaa yanımdaa eşim hemen gördüüü 🙂 rüyam varmı eşime + rap 🙂
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #5 Ce: Cesareti olana Zeka Testi... Evet bende kısa sürede buldum. Neden acaba...
banu23 Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #6 Ce: Cesareti olana Zeka Testi... yafu ben demekki geri zekalıyım,laa adam nasıl sığsın buraya okadar küçükmü🙂) bulamadımmmmmm
Ce: Cesareti olana Zeka Testi... yafu ben demekki geri zekalıyım,laa adam nasıl sığsın buraya okadar küçükmü🙂) bulamadımmmmmm