M Misafir Forum Okuru 12 Şubat 2008 #1 Çeşitli Sanatçılardan - Sevgiliye Özel sevgiliye özel yazılar sevgiliye özel şiirler sorular yazı Çeşitli Sanatçılardan - Sevgiliye Özel Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 01 - Sezen Aksu - El Gibi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 02 - Demet Akalın - Pembe Dizi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 03 - Yaşar - Başımda Sevdan Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 04 - Deniz Seki - Doyamadım Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 05 - Gülben Ergen - Yalnızlık Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 06 - Yıldız Tilbe - Gül Zamanı Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 07 - Özgün - Aşk Çiçeği Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 08 - Niran Ünsal - İyi Ki Varsın Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 09 - Hüseyin Turan - Dinle Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 10 - Betül Demir - Başka Birşey Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 11 - Berdan Mardini - Senden Çocuğum Olsun İstiyorum Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 12 - Tarık - Sevdim Bir Kez Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 13 - Suat Suna - Senden Önce Yoktum Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 14 - Barış Akarsu - Gel Gör Beni Aşk Neyledi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 15 - Ferda Anıl Yarkın - Ayrılmayalım Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 16 - Ogan Aydın - Kollarında
sevgiliye özel yazılar sevgiliye özel şiirler sorular yazı Çeşitli Sanatçılardan - Sevgiliye Özel Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 01 - Sezen Aksu - El Gibi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 02 - Demet Akalın - Pembe Dizi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 03 - Yaşar - Başımda Sevdan Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 04 - Deniz Seki - Doyamadım Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 05 - Gülben Ergen - Yalnızlık Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 06 - Yıldız Tilbe - Gül Zamanı Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 07 - Özgün - Aşk Çiçeği Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 08 - Niran Ünsal - İyi Ki Varsın Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 09 - Hüseyin Turan - Dinle Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 10 - Betül Demir - Başka Birşey Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 11 - Berdan Mardini - Senden Çocuğum Olsun İstiyorum Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 12 - Tarık - Sevdim Bir Kez Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 13 - Suat Suna - Senden Önce Yoktum Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 14 - Barış Akarsu - Gel Gör Beni Aşk Neyledi Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 15 - Ferda Anıl Yarkın - Ayrılmayalım Cesitli Sanatcilardan - Sevgiliye Özel - 16 - Ogan Aydın - Kollarında
esena Aktif Üye Üye 12 Şubat 2008 #2 Ce: Çeşitli Sanatçılardan - Sevgiliye Özel paylaşımın için saol ellerine sağlık rüyam
aglama_sevdigim Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #3 Cevap: Çeşitli Sanatçılardan - Sevgiliye Özel paylasim icin saol🙂 emegine saglik🙂