İyi akşamlar, biz sürtünerek seviştik. Erkek arkadaşımda boxer ve pantalon vardi bende de iç çamaşırı ve pijama. Sürtünürken erkek arkadaşım boşaldı ve pantalonu ıslandı, haliyle benimde pijamam ıslandı. İç çamaşırımda bişey hissetmedim, bu durumda hamilelik söz konusu olur mu?
Selamlar lütfen aşağıda yer alan konuları inceleyiniz. Daha sonra sorunuz olur ise bu konudan yine bizlere ulaşabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz. Konuları incelediğinde kafanızda hamile kalıp kalınamayacağı ile ilgili sorular netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. Sevgiler.
ZEVK SUYU SUYUNDAN HAMİLE KALINIR MI Zevk suyundan hamilelik belirtileri hamile kalınırmı zevk suyu nedin tüm ayrıntılar Melekler Forum'da sizlerle... Zevk suyuyla hamilelik olur mıu ?Cinsel deneyimi olmayan gençler tarafın dan ,sayfamıza sıklıkla zevk suyuyla hamile kalınırmı diye sorular...
Sadece sürtünmeyle hamile kalınır mı Merhaba önceden bana yardımınız çok dokundu ve şimdi arkadaşım için bilgi almak istiyorum arkadaşım çıplakken nişanlısıyla arkadab sürtinme olmuş ve kısa sürmüş 2 3 dakika falan hiç bir şekilde boşalma veya ıslaklık olmamış erkekde hastalığına 1 hafta var ve...
sevgilimle bugün sürtünme yoluyla bi şeyler yaşadık ama onda iç çamaşırı ve kot pantolon bende de iç çamaşırı ped ve eşofman vardı ama regl değildim boşalıp bosalmadigini tam olarak bilmiyorum 1 2 dk boyunca sürtündük hamile kalır mıyım çok korkuyorum lütfenn cevaplayınn ama onda 2 kat bende de...
Çok özür dileyerek soru sormak istiyorum.Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bu ayın 25inde o boşaldı ama fark edince hemen geri çekildi. Onda sadece pijama vardı başka bir şey yoktu bende pantolon zıbın ve iç çamaşırı vardı boşaldığı an geri çekildi onun pijamasına az geçmişti...
ZEVK SUYU SUYUNDAN HAMİLE KALINIR MI Zevk suyundan hamilelik belirtileri hamile kalınırmı zevk suyu nedin tüm ayrıntılar Melekler Forum'da sizlerle... Zevk suyuyla hamilelik olur mıu ?Cinsel deneyimi olmayan gençler tarafın dan ,sayfamıza sıklıkla zevk suyuyla hamile kalınırmı diye sorular...