*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2011 #1 Çitosun banyosu :D Melekler kendi çizimim le dekore edilmiş banyomu sizlere göstermek istedim..Dolapların üstünü siyah cam yaptırdım 🙂
Melekler kendi çizimim le dekore edilmiş banyomu sizlere göstermek istedim..Dolapların üstünü siyah cam yaptırdım 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2011 #2 Biraz acemice oldu 😀 Kusura bakmayın buda banyomun devamı olan osmanlı hamamı buraya da daha motifler işlencek inşallah 🙂
Biraz acemice oldu 😀 Kusura bakmayın buda banyomun devamı olan osmanlı hamamı buraya da daha motifler işlencek inşallah 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 11 Şubat 2011 #3 Süper görünüyor çitosummm ellerine sağlık harika çizmişsin.. gelip bıcı bıcı yapasım geldi :sule: Güle güle kullan canım
Süper görünüyor çitosummm ellerine sağlık harika çizmişsin.. gelip bıcı bıcı yapasım geldi :sule: Güle güle kullan canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2011 #4 Sağol canım beğendiğine sevindim valla gel yıkan kese atim saha aha 😀 kendimi hamam da hissediyorum yıkanırken 🙂
Sağol canım beğendiğine sevindim valla gel yıkan kese atim saha aha 😀 kendimi hamam da hissediyorum yıkanırken 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 11 Şubat 2011 #5 hee valla ne güzel olur 😀 neydi o kese atanların adı.. tellak mıydı tellal mıydı 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2011 #6 ahahahha tellaktı 😀 göbek taşı yaptırcam sen ozaman gel 😀
Ariza Yeni Üye Üye 11 Şubat 2011 #7 Süper gözüküyor, saglikli günlerde kullanmasi nasip olur ins. Ileride evim olursa onuda cizersin dis mimarim hazir bide ic mimarim oldu =)(=
Süper gözüküyor, saglikli günlerde kullanmasi nasip olur ins. Ileride evim olursa onuda cizersin dis mimarim hazir bide ic mimarim oldu =)(=
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2011 #9 Sağol Arıza İnşallah en güzeli sizin olur🙂) İnşallah evin en kısa zamanda olur bende seve seve çizim yaparım canım🙂))
Sağol Arıza İnşallah en güzeli sizin olur🙂) İnşallah evin en kısa zamanda olur bende seve seve çizim yaparım canım🙂))
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Şubat 2011 #10 ellerine saglıkk ablacım ne güzel dekor etmişin banyonu cok şık ve cok hoş olmuşş şule diyenliii oraya gelip yıkanmak geldiii ....cok güzell cok begendimm bennn.....
ellerine saglıkk ablacım ne güzel dekor etmişin banyonu cok şık ve cok hoş olmuşş şule diyenliii oraya gelip yıkanmak geldiii ....cok güzell cok begendimm bennn.....