ASİMELEK Daimi Üye Üye 2 Mart 2011 #21 tübeeeeeee sudenaz böle bişi yapmazdı ama kötü kedi şerafettinin gazabına uğramış üzülsemmi sevinsemmi bilemedimm çitoss ama torunlarını gördüm çok şekerler
tübeeeeeee sudenaz böle bişi yapmazdı ama kötü kedi şerafettinin gazabına uğramış üzülsemmi sevinsemmi bilemedimm çitoss ama torunlarını gördüm çok şekerler
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #22 Bacım yaptı yapacağını ne yapsın çabuk teslim oldu namıssız ha
ASİMELEK Daimi Üye Üye 2 Mart 2011 #23 çitoscum bu bak senin sudenazda sevdalıymış ozamn bu şerafettine ama senin haberin yokmuş ayakta uyutmuşlar seni
çitoscum bu bak senin sudenazda sevdalıymış ozamn bu şerafettine ama senin haberin yokmuş ayakta uyutmuşlar seni
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #24 Valla halinden pek memnun du ha hiç tepki vermeden öylece duruyodu demekki sevdalıymış şerafettine
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #25 Gönül bu akada konar .... konar bizim sudenaz şerafettine konmuş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #26 Mawişşş doritosta görü gülme krizine girdi bilirsin benimki pek ağır tez gülmezyeminle yerlere yattı
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #27 Eeee o da dede olmanın heyecanıyla sanırım çok mutlu