ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?

aSqimSin

Yeni Üye
Üye
ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?
Ahh çocukluğum...
dediğiniz olmuştur bir kere değil mi? en çok neyi özlersiniz şöylee bir geriye baktığınızda en çok nerelere gitmek istersiniz..buyrun arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim merak ediyorum

Ce: ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?

en çok konuşan bebekimi öslüom bide kırmızı babplrımı bebekimin adı ayşey d

Cevap: ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?

en cok arkadaslarimi ve onlarla oynadigim oyunlari gittigimiz tuna kenarini ozluyorum ay ne gunlerdi ya

bn herşeyini özlüyorum çünkü hiç bi derdi yok ozmnn tabi varda bu kar da değildir onun için ahh ahhh keşke dönebilsem

tabikide yaptığım fırlamalıklar ve sorumsuz bir hayat karnın toksa ve istediğin cicileri almışsan senden mutlu insan yoktur çocukken 🙂 keşke hep çocuk ruhlu kalabilseydik keşkeee

Oyuncaklarım, çok daha farklı bir hayal gücüm, katıksız umudum, herkes için ve herkes adına içimde taşıdığım masumiyet, hep koruyacağımı sandığım o küçük ve o büyük dünyam... Sonunda geride bırakılan masumiyet çağı... Özlem değil sanırım içimdeki, biraz sitem, biraz burukluk. Çocuk olmak çok güzel...

valla oyuncaklarımı arkadaşlarımı yaramazlıklarımı mahallemi her şeyi özledim

ya çocuk olmak çok farklı birşey. o anda çocukluğun ne demek olduğunu bile bilmiyorsun anı yaşıyorsun. bugün başımdan bir olay geçti anlatayım:
Birisiyle kavga ettik kuzenimle ikimiz. yalnız kalacağımız bir yere gittik yanımızda da küçük kuzen var. bizim konuşmalarımıza katılmak istedi katıldı da cadı😀 sonra biz sustuk sıkıldı tabi. bi baktık seksek çiziyor. biz sinirden köpürüyoruz o unutmuş bile🙂 bu kadar güzel birşey çocukluk🙂

Nerde o eski mahalle kültürü,yaz akşamlarında serinlik çöker biz atardık kendimizi dışarıya.Oyunlar oynar,şarkılar söyler,saklambaçlar,ip atlamalar,bebeklerimiz,dalgalarımız,şakalarımız,eski komşularımız,yaramazlıklarımız.Artık günümzde apartmanında oturan karşı dairedekileri tanımıyorki.Bizde öyle değildi işte herkez herkezi tanır ve selam vermeden merhabalaşmadan evimize giremezdik.Hey gidi günler hey...