Rouladen Fleisch (Alman Et Yemeği)
antrikot et kullandım… Isteğe göre ne kadar alırsanız..
Malzemeler:
...
isteğe göre antrikot et
bezelye ,havuç ben bir konserve bezelyenin hepsini kullanmadım yarısını kullandım iki tanede havuç kullandım haşladım havuçları. bezelyenin diğer kalan yarısını buzluğa koydum…
4-5 tane patates
karabiber ,kimyon,tuz,kızartmak için sıvıyağ
et’e sürmek için hardal
Harcı için:
göz kararı köftelik kıyma karabiber,kimyon, kurusoğan, tuz
ve bu karışımı yoğur bir güzel…
Yapılışı:
kıyma harcını koydum içine aynen yaprak sarması gibi işlem uyguladım sonra sardım ve ip yardımıyla doladım etrafını açılmasın diye..
daha sonra sıvı yağda kızarttım ve düdüklüye koydum patatesde doğradım ve haşladım.antrikot et kullandım… Isteğe göre ne kadar alırsanız..
hepsi harika görünüyor ellerine sağlık. bende kendimi marifetli zannediyordum
teşekkür ederim..kendi çapımda yapıyorum ufak tefek şeyler