temmuz Yeni Üye Üye 25 Aralık 2009 #1 DAMATLIK sarar marka gömlek vakko sarar damatlık damatlık sarar gömlek vakko gömlek modelleri sarar marka damatlık vakko gömlek malum bu tür takımlar 1 kere giyilip dolap bekliyor . şimdi eşime olmuyor 250 tl gömlekle beraber RENK SİYAH Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Şubat 2010
sarar damatlık damatlık sarar gömlek vakko gömlek modelleri sarar marka damatlık vakko gömlek malum bu tür takımlar 1 kere giyilip dolap bekliyor . şimdi eşime olmuyor 250 tl gömlekle beraber RENK SİYAH
makber Yeni Üye Üye 26 Aralık 2009 #2 resmini koysaydın daha iyi olurdu sanki.ilgilenen daha çok olurdu o zaman bence...
ebraryksl Yeni Üye Üye 24 Şubat 2010 #5 Şevvall' Alıntı: Güzelmiş ama ihtiyaç yok Genişletmek için tıkla ... Aynen tatlım ihtiyaç yok.ama zamanında ii kide o kadar masraf edilmiş gönlümüze göre almışız.giden zaman geri gelmiyoor.
Şevvall' Alıntı: Güzelmiş ama ihtiyaç yok Genişletmek için tıkla ... Aynen tatlım ihtiyaç yok.ama zamanında ii kide o kadar masraf edilmiş gönlümüze göre almışız.giden zaman geri gelmiyoor.
temmuz Yeni Üye Üye 25 Şubat 2010 #7 evet zamanında bende çok para verip almıştım eşime şimdi dolap bekliyor dolapta eskimesin birilerinin ihtiyacı görülsün istedim .teşekkür ederim melekler
evet zamanında bende çok para verip almıştım eşime şimdi dolap bekliyor dolapta eskimesin birilerinin ihtiyacı görülsün istedim .teşekkür ederim melekler