A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Eylül 2012 #11 bu dedikodularda olmasa e yapr bu kadınlar 🙂 sitresi atıyor insan ya hele sevmediği birini dedeikodus lel deşarj oluyor ama ben pek yapamam başkalıryla dedikoudu gidip yetiştiri diye oda benim dedikodumu yapar diye.
bu dedikodularda olmasa e yapr bu kadınlar 🙂 sitresi atıyor insan ya hele sevmediği birini dedeikodus lel deşarj oluyor ama ben pek yapamam başkalıryla dedikoudu gidip yetiştiri diye oda benim dedikodumu yapar diye.
GüneşVeAy Aktif Üye Üye 30 Eylül 2012 #12 Oo artık dedikodu için bilimsel bir sebebimizde var kim tutar bizii 🙂 - - - Updated - - - Oo artık dedikodu için bilimsel bir sebebimizde var kim tutar bizii 🙂
Oo artık dedikodu için bilimsel bir sebebimizde var kim tutar bizii 🙂 - - - Updated - - - Oo artık dedikodu için bilimsel bir sebebimizde var kim tutar bizii 🙂
K kavakk Banned 16 Aralık 2012 #13 Hanımlar hazır çenemiz açılmışken şu site hakkında yorumlarınızı bekliyorum Harman Bitki Çayları ve Taze Kahve
Hanımlar hazır çenemiz açılmışken şu site hakkında yorumlarınızı bekliyorum Harman Bitki Çayları ve Taze Kahve
smiley Daimi Üye Üye 16 Aralık 2012 #14 valla dedikodu stressi azaltigina inanirim ama günahimizi cogaltiyor... bunu nedcez!!!!
deniz-07 Rüya Tabiri Editörü 17 Aralık 2012 #15 saçma bence, manevi olarak dedikodusunu yaptığın kişinin ölü etini yemenin kime faydası olur yaaa