G gülşahmadan Üye Üye 2 Şubat 2020 #1 Dengem yok vücudum öne arkaya sallanıyor neden ? Dengem yok vücudum öne arkaya sallanıyor neden ? içki sigara uyusturucu ilac cay kahve icmiyorum uzun suredir vicudum one arkaya gidip geliyor kendi kendine nedenini merak ediyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Şubat 2020
Dengem yok vücudum öne arkaya sallanıyor neden ? içki sigara uyusturucu ilac cay kahve icmiyorum uzun suredir vicudum one arkaya gidip geliyor kendi kendine nedenini merak ediyorum
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Şubat 2020 #2 gülşahmadan' Alıntı: icki sigara uyusturucu ilac cay kahve icmiyorum uzun suredir vicudum one arkaya gidip geliyor kendi kendine nedenini merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor kız ilk kez duydum
gülşahmadan' Alıntı: icki sigara uyusturucu ilac cay kahve icmiyorum uzun suredir vicudum one arkaya gidip geliyor kendi kendine nedenini merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor kız ilk kez duydum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2020 #3 Peki baş dönmesi de var mı kalkınca, sağa sola dönünce sallanma haricinde yani var mı böyle bişey ?
G gülşahmadan Üye Üye 13 Şubat 2020 #4 SadmiN' Alıntı: Peki baş dönmesi de var mı kalkınca, sağa sola dönünce sallanma haricinde yani var mı böyle bişey ? Genişletmek için tıkla ... yok ama var gibi hissediyorum
SadmiN' Alıntı: Peki baş dönmesi de var mı kalkınca, sağa sola dönünce sallanma haricinde yani var mı böyle bişey ? Genişletmek için tıkla ... yok ama var gibi hissediyorum