diyarcım hadi çok çok geçmiş olsun canım oh sonunda sen de rahatladın bebişte bu arada sanada anneler günü hediyesi olmuş oldu kızın artık sende bir annesin canım bebişini doya doya kokla
hadi canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı mutlu bir yaşam sürsün hayırlı kul hayırlı ümmet ve vatanına,ailesini hayırlı evlat olsun inşallah canım
hepınızı cokkk sevıyorummmmmmmmmmm ıyı kı varsnız canım ablalarımmmmmmmm canımm kardeslerımmmmmmmmmmmmmm ayhh cok duygulandım ama ben sındı yaaaaaaa sızlere nasıl tesekkur edecegımı bılmıorum ne dıyecegımı de..... sadece sız benım ıcın cok degerlısınnnnnnnnn allah mm yı kurdugu ıcın mc abının gonlune gore versınnn eh artıkın benmmkızıma da bı ekstra uyelık yapın artıkın ne de olsa sıtenın en kucukkkkk melegı heh
diyarcım canım öncelikle geçmiş olsun ve bebişin hayırlı olsun allah ananlı babalı büyütsün inşallah ay ne şekerdir o şimdi yerim ben onu iyi bak yiğenimize ona göre
cnm allah analı babalı büyütsün şu dünyadaki belki de en güzel duygu budur sende tatmışsın allah olmayana da versin sana da çok geçmiş olsun seni bebişini çok çok öptüm cnm allah nazarlardan esirgesin